Mikkonen ja Rikala SM-vauhdissa Joutjärvellä viikonloppuna

20.7.2012 Yleinen

Perjantai-iltana on Lahdessa tarjolla Joutjärvellä Vellamo melontastadionilla huikean hieno kaksinkamppailu melonnassa, mistä ei haastajiakaan puutu. Lontooseen matkaavat olympiamelojat Jenni Mikkonen ja Anne Rikala kohtaavat toisensa ja useat haastajansa kiivasvauhtisessa SM-melontojen 200 metrin finaalissa. Mikkonen meloo Lontoossa juuri tuon 200 metrin matkan. Sunnuntaina puristetaan melaaa vuorostaan Rikalan olympiamatkalla K-1 500 metrillä.

Jo klo 18.15 asettuvat Mikkonen ja Rikala lähtölinjaan perjantaina ensimmäisen kerran, mutta vasta karsintakilpailussa. Illan huipentuma nähdään klo 19.35, kun melotaan jo Suomen mestaruudesta.

Mikkosella ilta tulee olemaan merkityksellinen mitalien suhteen, sillä perjantaina hän saa kaulaansa kokoelmastaan puuttuvan sadannen naisten sarjan SM-mitalin. Samaa harvinaisuutta janoaa myös Rikala, jolla SM-mitaleita on tähän mennessä 95, häneltä jää sadan mitalin raja Lahdessa kuitenkin avoimeksi. Ehkäpä määrä täyttyy omissa kotikisoissa elokuun lopulla, jolloin melotaan Kangasalla SM osa II.

 

Kisat alkavat siis perjantaina 20.7. Joutjärvellä klo 18.00 ja jatkuvat koko viikonlopun ajan. Sunnuntaina olympiamelojien uusi kohtaaminen naisten K-1 500 metrillä noin klo 13.30, jolloin Rikala puolustaa olympiamatkaansa Mikkosta ja muita haastajia vastaan. Kannattaa tulla kannustamaan suosikkejaan ja näkemään räväkkää melontaa ennen olympiakisoja ja tietenkin livenä nyt vielä kotimaamme vesillä Joutjärvellä Lahdessa.

 

Tietoa lisää: SM-melontojen tiedottaja Jorma Honkala 0400 491 452