Scandic Hotels tarjoaa yhteistyökumppanina laadukkaita palveluja

28.2.2013 Yleinen

Pohjoismaiden suurin hotelliketju Scandic on tehnyt yhteistyötä Suomen melonta- ja soutuliiton kanssa vuoden alusta lähtien.

Yhteistyösopimuksen myötä Scandic tarjoaa kilpailukykyiset hinnat ryhmille ja yksittäismatkaajille Suomen melonta- ja soutuliiton jäsenille, valmentajille, joukkueenjohdolle, huollolle, lääkäreille, organisaatioon kuuluvalle johdolle sekä suoraan samassa ruokakunnassa oleville perheenjäsenille.

Scandicin urheilukonseptiin kuuluu mm. joukkueenjohtajille ja valmentajille suunnattu Sports Card -kortti, jolla saa tuntuvaa etua majoituksesta, urheilijoille suunniteltuja ateriakokonaisuuksia ja kokoushuoneen taktiikkapalavereita varten. Bonuksena Scandic hyvittää laskun loppusummasta 5 % joukkueelle. Sport-ryhmäedut voimassa to-su, yli 8 hengen ryhmille. Maksuttoman kortin voit tilata osoitteessa: www.scandichotels.fi/sportti. Sopimus ei edellytä kortin tilaamista.

Scandicin laadukkaisiin konsepteihin kuuluu Sports Card -kortin lisäksi mm. maksuton ja langaton internetyhteys, modernit kuntohuoneet, runsas ja terveellinen aamiainen sekä ympäri vuorokauden avoinna oleva myymälä. Näiden lisäksi Scandic on luonut koko hotelliketjun kattavan esteettömyysstandardin sekä on edelläkävijä ympäristön ja kestävän kehityksen saralla.

Scandicin hotelliverkkoon kuuluu noin 160 hotellia Pohjoismaissa ja pohjoisessa Euroopassa (Viro, Saksa, Puola, Hollanti ja Belgia). Suomessa Scandic-hotelleja on 24.

Varaukset

Yksittäisvaraukset: Liiton verkkosivujen etusivulla on linkki (Scandic tunnus) varausjärjestelmään. Syötä varauskoodikenttään Suomen melonta- ja soutuliiton asiakasnumero: D000025279. Suomen melonta- ja soutuliiton yksittäisvaraajan etu myönnetään päivän (=Flex) hinnasta. Voit halutessasi ostaa myös muita tuotteita. Tutustu Scandicin muihin tuotteisiin ja ehtoihin osoitteessa: http://www.scandichotels.fi/Hotels/Hintamme/

Ryhmävaraukset: Pääkaupunkiseutu, Helsinki Destination Desk (HDD), puh: 010 808002, muu Suomi: suoraan hotellista. Huom! Muista mainita Suomen melonta- ja soutuliiton asiakasnumero D000025279.