Kaksikko Hakala-Nykänen meloi A-finaaliin Milanon maailmancupissa

2.5.2014 Yleinen

Suomalaisten suoritukset kauden ensimmäisessä maailmancupin osakilpailussa Milanossa alkoivat vaihtelevasti. Päivän parhaimpaan tulokseen ylsivät kajakkikaksikoiden 1000 m matkalla A-finaaliin meloneet Jeremy Hakala – Miika Nykänen.

Myös kajakkikaksikoiden 500 m kisassa suomalaiset, maailmancupin kisoissa ensikertaa meloneet Eero Selivaara – Antti Laurikainen yllättivät positiivisesti. He olivat omassa välierässään pitkään kolmansina ja kiinni niin ikään A-finaalipaikassa, mutta taipuivat lopulta eränsä viidensiksi ja kisaavat huomenna matkan B-finaalissa. Valmennuspäällikkö Pitkänen antoi suitsutusta kaksikolle. – Iso ja hieno plussa heille positiivisesta yllätyksestä.

Miesten yksikössä Miika Dietrich ei kovassa seurassa yltänyt venymään vielä A-finaalisuoritukseen, vaan hänen kisansa jatkuvat huomenna kajakkiyksiköiden 500 m matkan B-finaalissa ja 1000 m matkan C-finaalissa. Myös naisten yksikössä Oona Vaskon välierämelonta kantoi hänet 500 m matkan C-finaaliin. Pitkänen oli harmissaan, että Oona joutui melomaan todella kovassa välierässä.

Lisätietoja:

Viralliset kisasivut: http://www.milanworldcanoesprint.com
Ajantasaiset kisakuulumiset ratamelontamaajoukkueen facebook-sivuilla.