Perämeren Melontapäivät 25.-27.7. Iissä

2.7.2014 Melonta Yleinen

Perämeren Melontapäivät järjestetään jo 4. kertaa ja tänä vuonna tapahtuma pidetään Merihelmessä Iissä 25.-27.7.2014. Tapahtuma tarjoaa osallistujille tuttuun tapaan laajan merimelontapainoitteisen kurssipaketin sekä opastettuja melontaretkiä merihelmen ympäristössä. Luvassa siis mukava yhdessä oloa ja hieno mahdollisuus oppia (paljon) uutta, tutustua uusiin harrastajiin ja hienoihin retkikohteisiin.

Kouluttajina tänä vuonna merimelonnan tähtikouluttajat Jyri Heilimo ja Eva-Lotta Backman. Grönlantilaismelontaa on myös ohjelmassa Tatu Hirvosen kanssa. Kouluttajina myös Oulun merimelonnan erikoismies Tero Vedenjuoksu, koskitaituri Sylvain Eckhardt ja Rovaniemen pitkien matkojen spesialisti Olli Vainio, sekä muita Oulun K&C:n ohjaajia.

Ohjelma aikatauluineen on jo julkaistu ja ilmoittautuminen avattu. Kurssipaikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti!

Tapahtumassa mukana on Welhonpesä ja mahdollisesti muita melontavarusteiden myyjiä. Tapahtuman aikana voi siis testata kajakkeja ja varusteita ja tehdä hyviä hankintoja.

Tapahtumasivut: http://peramerenmelontapaivat.blogspot.fi/