Ratamelojille 8 mitalisijaa PM- kilpailuista

3.8.2014 Kilpailu Yleinen

Ratamelojat saalistivat 8 mitalisijaa pohjoismaiden mestaruuskilpailuista Norjan Kristaiansandissa.

Ratamelonnan Nuorten PM-kilpailut 2.-3.8.  kilpailtiin Norjan Kristiansandissa. Suomalaisittain viikonloppu sujui hyvin, saldona 8 mitalia.

Hyvä ennakkoluuloton ilmapiiri oli Suomen joukkueen vahvuus pohjoismaisessa seurassa. Joukkueemme oli suhteessa muiden maiden joukkueisiin pienempi mutta hyvät yksilö ja miehistösuoritukset molempina kisapäivinä pitävät meidät mukana pohjoismaisessa kilpailussa.

Alle 16-vuotiaissa joukkuemme oli suhteellisen suuri verraten aiempiin pariin vuoteen ja positiivisia suorituksia nähtiin erityisesti miehistöluokissa.

Alle 18-vuotiaat tytöt vastasivat pääosasta suomen joukkueen mitaleista. Maija Saalastin 6 mitalisijaa ja tyttöjen kaksikoiden ja nelikön suoritukset luovat uskoa jatkoon!

Alle 18 vuotiaiden poikien sarjassa Eero Luoma oli ainoa suomalaisedustaja, suorilla ratamatkoilla pohjoismaalinen kärki oli vielä liian kova, mutta 5000m kierroskilpailussa Luoma oli hyvin kamppailussa mukana ollen maalissa 12.

Alle 21 vuotiaiden naisten sarjassa Jenni Salo nappasi 200m pronssia ja ilahdutti pirteällä melonnallaan. Miesten alle 21 vuotiaiden joukkue  meloi tasavahvasti ja suorituksena K4 500m oli kansainvälisesti parhaalla tasolla tuoden neljännen sijan erittäin tiukassa kisassa.