Sonera hakee huippu-urheilijoita Next Generation -tiimiin

24.9.2014 Yleinen

Sonera hakee urheilijoita Sonera Next Generation -verkostoonsa vuosille 2015–2017. Uudella kolmivuotiskaudella Next Generation jatkaa yhteisöllisyyden, tiedonvaihdon ja verkostoitumisen missiotaan urheilijan arjen ja suomalaisen urheiluyhteisön kehittämiseksi. Alkavalle sopimuskaudelle voivat hakea myös vammaisurheilijat.

Next Generation -verkostossa vaihdetaan tietoa, taitoa ja ideoita urheilijoiden ja lajien välillä kunnianhimoisin tavoittein. Kannustus ja taloudellinen tuki säilyvät myös loukkaantumisten ja huippu-urheilun heikkojen hetkien ylitse.

Jo 12 vuotta jatkunut Next Generation luo jatkuvasti uusia sisältöjä, joista hyötyvät kaikki – sponsoroitavat urheilijat, urheilijoiden lähipiiri, Sonera ja suomalainen huippu-urheilu.

Haettava urheilija:

– on lajinsa kansainvälisellä huipulla – tai aivan kansainvälisen aikuiskärjen tuntumassa oleva, nuorten arvokisoissa menestynyt nuori
– edustaa yksilölajia
– on projektiin sitoutunut, aktiivinen ja osallistuva
– haluaa verkostoitua ja arvostaa yhteisöllisyyttä
– tuottaa luontevasti sisältöjä sosiaalisessa mediassa
– on esiintymiskykyinen

Next Generationista urheilija saa:

– taloudellisen tuen ja pääyhteistyökumppanin kolmeksi vuodeksi
– urheilemista tukevan laajan yhteisön ja asiantuntijaverkoston
– tietoa, taitoa ja ideoita yli lajirajojen
– urheilu-uran kaikkiin käänteisiin sitoutuneen, pitkäaikaisen yhteistyökumppanin

Projektiin voi hakea täyttämällä hakulomakkeen osoitteessa: www.sonera.fi/nextgenerationhaku.

Hakuaika päättyy 12.10.2014, ja uuden tiimin kolmivuotinen sopimuskausi alkaa 1.1.2015. Tieto valinnoista ilmoitetaan hakijoille 7.11.2014 mennessä.

Lisätietoja:
Anna Sorainen, projektijohtaja, Sonera Next Generation, anna.sorainen@ground.fi, 0400 334451

Tiedustelut ensisijaisesti puhelimitse seuraavina ajankohtina hakuaikana 23.9.–12.10: keskiviikkoisin klo 18–20 ja perjantaisin klo 8–10.

_____________________

Sonera Next Generation on uuden sukupolven yhteistyöhanke, joka nojaa yhteisöllisyyteen, vastuullisuuteen ja tiedonvaihtoon huippu-urheilijoiden, heidän taustajoukkojensa ja asiantuntijoiden kesken. Next Generation on harjoittelua ja elämää rikastava yhteisö, jonka avulla urheilijalla on entistä paremmat eväät tavoitella lajinsa maailman kärkeä. Mukana ovat tiiviisti myös valmentajat, managerit ja muut urheilijalle läheiset henkilöt.
 

Sopimuskauden 2012–2014 Next Generation -verkostoon kuuluvat Olli-Pekka Karjalainen, Minna Kauppi, Tomi Tuuha, Pekka Koskela, Mika Poutala, Tapio Nirkko, Janne Happonen, Ari Mannio, Tommi Evilä, Ville Larinto, Leo-Pekka Tähti, Karin Storbacka, Minna Nikkanen, Jarkko Kinnunen, Ari-Pekka Liukkonen, Arttu Kiramo, Amanda Kotaja, Merika Enne, Juulia Turkkila, Nooralotta Neziri, Oskari Mörö, Emilia Pikkarainen, Kasper Lehikoinen ja Ella Räsänen.