Olympiasoudun syysleiri 23.-25.10.2015

7.10.2015 Soutu Yleinen

Perinteinen valmennusryhmien syysleiri järjestetään 23.-25.10.2015 Turussa. Leiri toimii kauden 2016 infotilaisuutena. Vuonna 2016 valmennusryhmiin tai kansainvälisiin kilpailuihin pyrkivien urheilijoiden tulee osallistua leirille. Kaikki valmennusryhmätoiminnasta kiinnostuneet urheilijat ja valmentajat ovat tervetulleita leirille.

 

Jokaisen tulee huolehtia oma majoitus ja ruokailut itse. Majoitusvaihtoehtona toimii kokoushotelli Linnasmäki, josta saamme edulliset hinnat Turun seudun urheiluakatemian kautta. Hinta yhden hengen huoneessa on 47 e/vrk ja kahden hengen huoneessa 33 e/hlö/vrk. Hinnat sisältävät buffetaamiaisen, kuntosalin käytön ja sauna- ja uintivuoron sekä alv:n. Huom! Varauksen yhteydessä mainittava varauskoodi: TSUA 2014. http://www.linnasmaki.fi/tsua/ 

http://www.linnasmaki.fi/

 

Leirin tarkka ohjelma julkaistaan myöhemmin. Leiri alkaa perjantai-iltana ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä. Luvassa on soutua omilla veneillä tai isoilla veneillä (Huom! omien veneiden säilytystila ulkona), tekniikkavalmennusta ja koulutusta. Kilpailuun valmistautumisesta tulee kertomaan Pekingin olympiamitalistit Sanna Sten ja Minna Nieminen.

 

Välittäkää seuroissa viestiä urheilijoille ja valmentajille!

 

Sitovat ilmoittautumiset leirille viimeistään 16.10.

Ilmoittautumiset sähköpostilla ilona.hiltunen@melontajasoutuliitto.fi

 

Lisätiedot valmennuspäällikkö Ilona Hiltuselta: ilona.hiltunen@melontajasoutuliitto.fi, puh. 0400157040

 

Tervetuloa leirille!