PM-kisoissa kahdeksan mitalisijoitusta Suomen nuorten ratamelontajoukkueelle!

Reetalla on menemisen meininki...
Reetalla on menemisen meininki…
ja kyllä on helppo hymyillä...
ja kyllä on helppo hymyillä…

Suomen nuorten ratamelontamaajoukkue saavutti kahdeksan mitalisijoitusta Pohjoismaiden mestaruuskisoissa, jotka käytiin 8.-9.8. Ruotsin Jönköpingissä

Janne Mäntynen ja Tarmo Aalto meloivat kaksikolla M21 sarjassa 200m:lla hopeaa ja 500m:lla pronssia

Poikien fiilis tasapainoisten vetojen jälkeen oli hyvä.

Kaksikkomitalien lisäksi Janne Mäntynen meloi M21 sarjassa 200m:lla hopealle

–  “Kroppa oli hieman väsynyt lauantain raskaasta kisapäivästä johtuen, mutta onnistuin tekemään tasapainoisen vedon ja sain kropasta hyvin irti”, kommentoi tyytyväinen Janne.

ONNITTELUT!

N18 sarjassa kilpaileva Reetta Hallila saavutti jokaisella melomallaan yksikkömatkalla mitalin, 500m:lla hopeaa ja 200m, 1000m ja 5000m:lla pronssia

Lisäksi Hallila meloi omaa sarjaansa vanhemmassa N21 sarjassa K1 200m:lla Pohjoismaiden mestaruuteen

Reetta oli kisojen päätyttyä iloinen ja tyytyväinen viikonlopun saavutuksistaan.

Palkintopallisijoitusten lisäksi Suomalaiset tekivät myös muita hyviä suorituksia viikonlopun kilpailuissa. Urheilijat ylsivät omalle tasolleen ja venymisiä sekä itsensä ylittämisiä nähtiin myös muutaman kerran.