Alkulohko pelattu kanoottipoolon MM-kilpailuissa

1.9.2016 Kilpailu Yleinen

Kanoottipoolon MM-kilpailut järjestetään Italian Syracusassa 29.8.-4.9. Mukana on Suomen miesten maajoukkue.

Suomen miesten maajoukkue sai turnaukselle hyvän alun, kun se kohtasi avausottelussaan Ruotsin. Tiukka ottelu kääntyi lopulta Ruotsille 4-3, mutta Suomen joukkue esitti hyviä otteita ja osoitti, että on mennyt eteenpäin omassa pelissään.

– Startti oli Suomen historian parhaimpia. Top-10 maa Ruotsi oli ajoittain pulassa Suomen miehiä vastaan. Suomen joukkue on lähtenyt tosissaan voittamaan pelejä. Peli Ruotsia vastaan oli erittäin tiukka, analysoi joukkue avausotteluaan.

Avauspäivän toinen ottelu käytiin Taiwania vastaan. Vastustaja oli nopea ja suomalaisille tuli perusvirheitä. Loppulukemat olivat 10-1 Taiwanille.

– Vaikka peli oli heikko, tiedän sen kuitenkin opettavan ja kantavan joukkuetta turnauksessa myöhemmin. Peli oli meille oppimatka reaktio- ja pelinopeuteen, analysoi valmentaja Antti Löppönen.

Alkulohkon päätti ottelu puolustavaa MM-pronssimitalistia Espanjaa vastaan. Espanja vei voiton 8-1, mutta Suomen pelissä oli jälleen eri ilme kuin Taiwan-pelissä ja vauhtia riitti erityisesti ensimmäisessä erässä.

Suomi jatkaa turnausta jatkolohkossa torstaina klo 15.25 Suomen aikaan ja taistelee sijoituksista 13-24.

Kanoottipoolon MM-turnausta voi seurata joukkueen Facebook-sivuilla ja kisojen virallisilla verkkosivuilla.