Maratonmelonnan SM-kilpailut järjestetään Porissa 16.-17.7.

Maratonmelonnan kotimainen kärki kokoontuu kamppailemaan SM-mitaleista Poriin. Yksiköiden osalta kisa melotaan la 16.7. ja kaksikoiden su 17.7.

Maratonmelonnan Suomen mestaruuksista kilpaillaan Porissa Melamajavien vajan edustalla Kokemäenjoessa. Reitti on pituudeltaan noin 4 km.

Kisat starttaavat nuorten sarjojen yksikkölähdöillä lauantaina klo 10.00. Aikuisten yleinen sarja melotaan klo 12.00 alkaen. Mukana ovat myös masterssarjalaiset ikäluokasta 35 v. ylöspäin. Kaksikot lähtevät kisareitille sunnuntaina klo 12 alkaen.

Miesten yleisen sarjan matkana on n. 28 km. Matka sisältää kuusi kanto-osuutta. Naisten yleisen sarjan matkana on n. 4 km sisältäen viisi kanto-osuutta. Junioreiden ja nuorten sarjoissa sekä masterslähdöissä melotaan hieman lyhyempi matka.

Kilpailut melotaan jazz-tunnelmissa, sillä Pori Jazz -festivaali kerää samanaikaisesti Kirjurinluotoon ja Kokemäenjoen rannalle tuhansia ihmisiä. Yleisö voi seurata kilpailua esimerkiksi Porin Etelärannasta tai Melamajavien vajalta Hevosluodosta.

Kilpailun järjestää Melamajavat.

Lisätietoja ja lähtölistat: http://www.melamajavat.fi/%2Fmaratonmelonnan_sm_231