Takon Soutajat, Sulkavan Urheilijat -41 ja Kouvolan Soutajat hallitsivat kirkkoveneiden lyhyen matkan SM-kilpailuita

15.8.2016 Kilpailu Soutu Yleinen

Kirkkovenesoudun lyhyen matkan SM-kilpailut järjestettiin Jyväskylässä 13.-14.8. Kilpailumatkoina olivat 2 km ja 10 km. Viikonlopun aikana nähtiin hyviä ja tasaisia kilpailuita kärkijoukkueiden välillä.

Lauantaina ratkottiin Suomen mestaruudet naisten ja miesten sarjojen 2 ja 10 kilometrin matkoilla sateisessa ja tuulisessa säässä. Sulkavan Urheilijat -41 hallitsi naisten kilpailuita. Sulkavan Urheilijat -41 vei hienon voiton sekä 2 km että 10 km matkalla. Miesten kilpailussa puolestaan Sulkavan Urheilijat -41 hallitsi 2 km:n matkaa, mutta 10km matkalla Kouvolan Soutajat saapuivat maaliin voittajina 26,4 sekuntia Sulkavan venekunnan edellä.

Sekasarjan osalta kisattiin Jyväsjärvellä sunnuntaina. Takon Soutajien venekunta hallitsi sekä 2 km:n että 10 km:n matkoja. Takon Soutajat souti voittoon jättäen Kouvolan Soutajat hopealle ja Sulkavan Urheilijat pronssille.

Nuoret starttasivat lauantaina 2 km:n matkalle. Sunnuntaina vuorossa oli 5 km:n matka. Nuorten kilpailuissa nähtiin tiukka kamppailu Kouvolan Soutajien ja Keravan Urheilijoiden kesken. Kouvola oli niukasti parempi molemmilla matkoilla ja vei mukanaan kultamitalit.

Kilpailuita isännöi Vihtavuoren Pamaus.

Kilpailuiden tulokset: http://www.vihtavuorenpamaus.net/node/561