Freestylemelonnan SM-kilpailut Lieksan Neitikoskella lauantaina

Freestylemelonnan SM‐kilpailut kokoavat Suomen koskimelonnan huiput Lieksan Neitikoskelle lauantaina 9.9.2017. Kilpailupaikkana toimiva Neitikosken aalto tarjoaa yleisölle näköalapaikan freestylemelojien näyttävien suoritusten seuraamiseen.

Lauantaina 9.9. kolmekymmentä Suomen parasta koskimelojaa kokoontuu kilpailemaan freestylemelonnan Suomen mestaruuksista. Runsasvetinen Neitikoski tarjoaa hyvät puitteet kilpailulle ja melojat pääsevät esittämään monipuolista osaamistaan näyttävissä ja ilmavissa freestyleliikkeissä.

”Neitikosken aalto on freestylemelonnan kannalta aivan erityinen, sillä se mahdollistaa kaikki freestyleliikkeet. Parhaiten SM-kilpailuissa tulevat pärjäämään monipuolisesti taitavat melojat, joilta sujuvat niin aalto- kuin honttoliikkeet”, sanoo MM-kilpailuihin valmistautuva Visa Rahkola Tuus-Melojista. “Olosuhteet Neitikoskella ovat sellaiset, että en ihmettelisi, jos kilpailuissa rikottaisiin Suomen ennätys yksittäisen kilpailusuorituksen pistemäärässä.” Rahkola jatkaa.  SM-kilpailut ovat Suomen freestylemelontamaajoukkueelle viimeinen kilpailu ennen marras-joulukuun taitteessa Argentiinan San Juanissa melottavia MM-kilpailuja. MM-kilpailuissa Suomea edustavat Rahkolan lisäksi Paula Varonen Kanoottisisseistä ja Jenni Vänskä Joensuun Kauhojista.

Maajoukkue ja aktiiviset kilpamelojat hioivat elokuussa suorituksiaan Neitikoskella brittiläisen huippuvalmentaja Dennis Newtonin johdolla, joten odotettavissa on todella kovatasoinen kilpailu. Finaalissa on luvassa maailmanluokan freestylemelontaa, jossa mitali irtoaa vain huippusuorituksella.

Kilpailuihin on yleisöllä vapaa pääsy.

YHTEYSTIEDOT

Aika:
Lauantaina 9.9.2017 kello 9.30 alkaen, finaalit klo 13.00 alkaen

Kilpailupaikka:
Lieksan Neitikoski,  Neitikoskentie 47 81750 Pankakoski. Kilpailupaikalla on hyvä näkyvyys kisasuorituksiin.

Järjestäjä:
KOHINA – koskimelonta ry

Kilpailunjohtaja/päätuomari:
Teemu Väliahdet, teme.valiahdet@gmail.com

Mediayhteydet ja haastattelupyynnöt:
Tuula Jokinen, 040 737 1771, tuisku.jokinen@gmail.com

 

KILPAILUJEN AIKATAULU

Alkuerät klo 9.30-12.15:     
K1M50
K1N35
K1M35
K1M18
K1N
K1M

Finaalit klo 13.00-15.30

K1M50
K1N35
K1M35
K1M18
K1N
K1M