Nuorisotyöstä palkittuja

14.11.2017 Nuoriso Yleinen

Melonta- ja Soutuliiton syyskokouksessa palkittiin ansiokkaasta juniorityöstä Kimmo Kangasmäki olympiasoudun juniorityön hyväksi tehdystä työstä, freestylmelonnan junnuringin Tuomas Kaukola, Anni Mykkänen ja Visa Rahkola sekä ratamelonnan Jenni Setälä. 

Jokaisen ehdotuksen takana oli laaja joukko laji-ihmisiä. He olivat toimineet aloitteellisesti ja keränneet suosituksia. Perustelut ovat lainauksia näistä suosituksista.

“Kimmo Kangasmäki on tänä kesänä organisoinut päävastuullisena kaksi nuorten leiriä Porvoossa sekä ollut keskeisessä roolissa kaksien kisojen järjestämisessä muun päivittäisen valmennuksen ohessa. Lisäksi Kimmo on tehnyt hurjan määrän seurarajat ylittävää ansiokasta yhteistyötä kootessaan, motivoidessaan ja valmentaessaan yhdistelmävenekuntia kohti kotimaisia kisoja sekä pm-kisoja.” 

 “Maajoukkuemelojat Anni Mykkänen, Tuomas Kaukola ja Visa Rahkola ovat Junnuringin kautta onnistuneet yhdistämään eri puolilla Suomea asuvat lupaavat nuoret melojat sekä helpottamaan heidän matkustamistaan treenipaikoille.” Junnuringin avulla on saatu useita lupaavia nuoria freestylemelonnan valmennuksen piiriin. 

Jenni on kiitetty ja pidetty valmentaja niin omassa seurassaan Vanajaveden Vesikoissa Hämeenlinnassa kuin leireillä ja kilpailumatkoilla. “Valmentajana Jenni on antaumuksellinen sekä lämminhenkinen ja hänen asenteensa jokaisessa harjoituksessa saa hymyilemään. Ympärivuotinen valmennus kuvastaa hyvin sitä, että toiminta ei rajoitu vain melontaan, vaan liikunta on hyvin monipuolista.”

 

Kiitämme kaikkia palkittuja hienosta työstä.
Jennin diplomin vastaanotti Heikki Vesalainen.