Suomen nuorille kolme mitalia ratamelonnan PM-kilpailuista

Tanskassa Silkeborgissa järjestettiin kovatasoiset ratamelonnan nuorten Pohjoismaiden mestaruuskilpailut 5.-6.8.2017. Suomen nuoret saavuttivat kolme mitalisijaa. PM-kilpailuissa kilpailtiin alle 16-vuotiaiden, alle 18-vuotiaiden ja alle 21-vuotiaiden sarjoissa.

Emma Malmsten ja Emma Nieminen pronssille K1 200 metrillä

Alle 21-vuotiaiden naisten kajakkiyksikön 200 metrillä Suomen Emma Malmsten sijoittui kolmanneksi. Matkan voiton vei Ruotsin Greta Helleblad ja Malmsten rutisti itsensä hienosti pronssimitalille.

Alle 16-vuotiaiden naisten kajakkiyksikön 200 metrin kilpailussa puolestaan Emma Nieminen toi Suomen värit mitalikorokkeelle. Tanskan melojien viedessä kaksoisvoiton Emma Nieminen taisteli itsensä hienosti kolmanneksi.

Alle 16-vuotiaat miehet 4 x 200 metrin voittoon

Alle 16-vuotiaiden miesten K1 4 x 200 m viestissä Suomen nuoret melojat olivat hyvässä vauhdissa. Suomen viesti joukkue meloi hienosti lähdön voittajaksi. Kultajoukkueessa meloivat Eetu Kolehmainen, Jaakko Hippeläinen, Niko Keskinen ja Matias Ylisiurua.

Suomella mukana 13 urheilijaa

Tanskan Silkeborgissa järjestetyt kilpailut olivat kovatasoiset. Suomesta mukana oli 13 urheilijan joukkue. Joukkueen valmentajina toimivat Kaisa Leskinen ja Jonas Saelens.