Unelmien liikuntapäivää vietetään 10.5. – onhan urheiluseuranne jo mukana?

27.4.2017 Yleinen

Toukokuun 10. päivä järjestetään Unelmien liikuntapäivä, joka on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä. Päivä on ihana mahdollisuus löytää uusi harrastus, ystävä tai yhteisö. Saammeko 100 000, 300 000 vai 500 000 lasta ja aikuista liikkeelle?

Ideoikaa yhdessä teidän urheiluseuranne Unelmien liikuntapäivää

Tämän vuoden Unelmien liikuntapäivässä halutaan tarjota myös lapsille ja nuorille mahdollisuus unelmoida. Aikuiset ovat kysyjiä ja kuuntelijoita ja auttavat löytämään ratkaisuja lasten haaveille ja ideoille. Monessa seurassa on kokeiltu jo toimintamalleja Jääkiekkoliiton taitovalmentajien käynnistämällä Pelaajat päättää -viikolla. Samoja hyväksi havaittuja malleja voi helposti toteuttaa Unelmien Liikuntapäivänä.

Esimerkkejä Unelmien liikuntapäivän toteutuksesta seurassa

  • Suunnitelkaa lasten kanssa yhdessä esimerkiksi harjoitukset. Antakaa lapsille tehtäväksi esimerkiksi alkuverryttelyn toteutus, jonkin harjoitteen vetovastuu tai mahdollisesti koko harjoituksen ohjaus.
  • järjestää lajitutustumispäivä tai
  • entäpä jos järjestäisitte kaveri, isä/äiti tai isovanhemmat mukaan harjoituksiin -päivän

Hyödyntäkää valmiit materiaalit

Tämän artikkelin lopussa on linkkejä materiaaleihin, joita voi vapaasti käyttää päivän viestinnässä. Esimerkiksi julisteita on helppoa kiinnittää ilmoitustauluille ja niillä voi viestiä lapsia ja aikuisille Unelmien liikuntapäivästä.

Tapahtumansa ilmoittaneiden kesken arvotaan huippupalkintoja

Kaikki tapahtumat, pienet ja isot, kannattaa ilmoittaa www.unelmienliikuntapäivä.fi -sivuilla. Näin urheiluseuranne esittäytyy uusille liikkujille ja seuranne on mukana tekemässä Suomen suurinta liikuntatapahtumaa, joka näkyy ja kuuluu isosti myös mediassa. Samalla urheiluseuranne osallistuu palkintojen arvontoihin.

Lisätietoa palkinnoista unelmienliikuntapaiva.fi/arvontapalkinnot.

Kaikki tavat liikkua ovat hyviä, samoin kaikki tavat viedä viestiä Unelmien liikuntapäivästä.

Kiitos, että olette mukana tekemässä Suomen suurinta liikuntatapahtumaa, joka näkyy ja kuuluu isosti myös mediassa!

Tapahtuma ilmoitetaan täällä www.unelmienliikuntapäivä.fi

Logot ja julisteet voit ladata täällä

 

www.unelmienliikuntapäivä.fi  #unelmienliikuntapäivä  FB: @UnelmienLiikuntapaiva TW: @liikuntapaiva

Unelmien liikuntapäivä on osa YK:n terveysjärjestö WHO:n Move for Health päivää. Suomen Olympiakomitea koordinoi Unelmien liikuntapäivää vuonna 2017. Päivä on osa isompaa unelmaa, Liikkumisen unelmavuotta, joka kuuluu Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaan.