Erämelonnan SM-kisat 26.-27.5.2018

Erämelonnan SM-kisojen kilpailun johtajan Anu Karhun viesti sinulle.

Moi! 🙂 

Pysähdy hetkeksi ja lue viestini ajatuksella. Kerro kutsustani myös muille seurasi jäsenille, jotta viesti tavoittaa mahdollisimman monen. 

Melonnan peruskurssin 2015 käytyäni olen päässyt hämmästelemään sitä, miten yhteisöllinen tällainenkin yksilölaji voi olla. Mietitäänpä vaikka vuoden 2017 melontatapahtumia. 

Erämelonnan SM-kilpailut melottiin 20. – 21.5.2017 Konneveden järisyttävän kauniissa maisemissa, joissa osallistujat meloivat tähystellen kalasääksen pesiä samalla auringosta nautiskellen. Viikonloppuun mahtui myös virtaavaa vettä ja joen pätkää, jossa kuulemma meinasi usko loppua monella. Ulkopuolisen tarkkailijan silmin kilpailujen yleinen tunnelma oli innostunut ja kannustava. 

2017 Suomi Meloossa päästiin ihastelemaan pohjoisen kirkkaita vesiä Kuusamosta Iihin. Viikon mittainen melontaviesti sai oman spesiaalin paikkansa allekirjoittaneen sydämessä, olihan se myöskin ensimmäinen. Reitti oli sanoinkuvaamattoman kaunis, mutta sitäkin tärkeämmäksi koen ne ihmiset, joiden kanssa se viikko vierähti. 

Hanko Sea Kayak Gathering järjestettiin kymmenettä ja viimeistä kertaa 18. – 20.8.2017. Kelihän oli aikalailla täydellinen! Yhdessä keskusteltiin, kokeiltiin, opittiin, saatiin kokemuksia, vanhoja ja uusia tuttuja, jopa ystäviä. Aurinkoa, aaltoja, hiekkarannalla pötköttelyä, yhteinen illanvietto ruokailun, elävän musiikin ja tanssin parissa. Illan hämärässä katseltiin tähtitaivasta ja tähyiltiin merimerkkejä. Merituuli puhalsi hellästi vieden yhden päättyneen aikakauden mennessään, tilaa uudelle antaen. 

Melontayhteisö on valtava ja joskus välimatkat vain kasvavat aivan liian pitkiksi. Suomi Meloo, erämelonta ja HSKG:n kaltaiset tapahtumat tuovat vuosittain ihmiset yhteen. Iso kiitos näistä tapahtumista kuuluu meille kaikille; tapahtumien tuottajille, yhteistyökumppaneille ja ennen kaikkea osallistujille! Yhdessä näistä tehdään juuri sellaisia kuin niistä tulee. Siispä tule ja kutsu kaverisikin mukaan Lappeenrantaan Saimaalle, tehdään tästä jälleen yksi merkittävä melontatapahtuma. Yhdessä.
 

eramelonta.fi