Ergomaraton päättää sisäsoutukauden

20.4.2018 Soutu Yleinen

Sisäsoudun ergomaraton järjestetään Tuusulan Gustavelundissa la 21.4.

Sisäsoudun kilpailukausi päättyy perinteiseen ergomaratoniin, joka kisaillaan Gustavelundin terassilla. Kilpailumatkana on miehille maraton, naisille, nuorille (alle 18-v. ja alle 23-v.) ja yli 70-vuotiaille miehille puolimaraton sekä junioreille 60 min soutu. 

Kilpailut järjestää Keravan Urheilijat. Tapahtuma on samalla yksi KeU:n 100-juhlavuotistempaus. Juhlavuoden kunniaksi kilpailijoilla on mahdollisuus soutaa myös 100 km:n matka. Tälle ultramatkalle on uskaltautunut kaksi ulkomaista kilpailijaa.

Tämän kevään uutuutena on mahdollisuus kilpailla dynaamisilla laitteilla. Käytössä on C2 slidet ja RP3. Dynaamiset sisäsoutusarjat eivät ole SM-sarjoja.

Kilpailut alkavat klo 9.00

Sisäsoudun seuraliigan kärjessä Keravan Urheilijat

Ergomaraton on myös kotimaisen sisäsoutuliigan päätöskilpailu. Sisäsoutuseuraliigan kärkisijalla on Keravan Urheilijat selvällä erolla kakkosena olevaan SMARKiin ja kolmannella sijalla olevaan Jouteleeseen.

Naisten liigassa kärkipaikalla on Marika Laaksonen, miesten liigassa Markku Henriksson, tyttöjen liigassa Maiju Kainlauri ja poikien liigassa Aleksi Penna.

Lisätietoja: https://www.ergomaraton.fi/