Kanoottipoolon Kick Offissa suunniteltiin tulevaa ja palkittiin kauden parhaat

15.10.2018 Yleinen

Vuoden 2018 pelaajana palkittiin Ilkka Heinonen
Vuoden 2018 pelaajana palkittiin Ilkka Heinonen

Kanoottipoolon Kick Off la 13.10. keräsi kanoottipoolon seurat ja aktiivitoimijat purkamaan kautta 2018 ja suunnittelemaan tulevaa. Vuoden 2018 parhaat pelaajat ovat Ilkka Heinonen ja Olivia Malinen.

Ilkka Heinonen ja Olivia Malinen vuoden parhaita

Vuoden 2018 parhaana pelaajana palkittiin Ilkka Heinonen Melan Vääntäjistä. Hän on tehnyt huiman kehityksen kuluneen kauden aikana.

Vuoden nuoreksi pelaajaksi valittiin Olivia Malinen. Malinen edustaa tamperelaista Kajakia. Malinen on monipuolinen melojalahjakkuus ja on osoittanut hienoa kehitystä kanoottipoolossa.

Kauden 2018 onnistumisia

Kaudella 2018 yksi pääpainopisteistä oli lajin markkinoinnissa. Vuoden aikana saatiinkin tehtyä lajin markkinointimateriaalia, muun muassa yleisesite, nettisivut, beach flagit. 

Laji oli mukana Vantaalla järjestetyllä SM-viikolla. Tapahtuma oli onnistunut ja toi lajille näkyvyyttä. SM-finaali taltioitiin ja näytettiin YLE TV2:ssa.

Muita onnistumisia oli esimerkiksi onnistunut Suomi Cup -hallisarja, harrastajien lisääntyminen ja pitkän tauon jälkeen naisten sarjan SM-turnaus. 

Ensi kauden suunnittelua

Kick Off -tapaamisessa suunniteltiin tulevaa vuotta 2019. Yhdessä seurojen kanssa rakennettiin kotimaan kilpailukalenteria. Käytiin läpi myös lajibudjettia 2019 sekä jaoston kokoonpanoa ja toimintaa.

Maajoukkuetoimintaa käytiin läpi sekä naisten että miesten osalta. Miesten maajoukkueella on käynnistetty EM-projekti, jonka tähtäin on elokuun loppupuolella Portugalin Coimbrassa järjestettävät EM-kilpailut.