Ratamelonnan SM-mitalit jaettiin Kangasalla

22.7.2018 Melonta Yleinen

Malinen ja Polet tasaväkisiä naisten yksikkömatkoilla

Tampereen Vihurin Netta Malinen ja Vesisamoilijoiden Pauliina Polet kävivät tiukkaa taistoa kaikilla naisten kajakkiyksikön matkoilla. Kulta- ja hopeamitalit jaettiin näiden kahden melojan välillä. Netta Malinen oli vahvempi 200 metrillä ja 5000 metrillä. Pauliina Polet puolestaan vei nimiinsä 500 metrin ja 1000 metrin Suomen mestaruudet.

Nykäselle kolme Suomen mestaruutta

Mikkelin Melojien Miika Nykänen teki Kangasalla vahvoja esityksiä yksikössä. Hän voitti 1000 metrin, 500 metrin ja 5000 metrin Suomen mestaruudet. Kangasalan Melojien Niklas Vettanen oli puolestaan 200 metrin matkan nopein.

Kangasalan Melojat vahva miehistöissä

Isäntäseura Kangasalan Melojat oli vahva kaksikoissa. Niko Keskinen ja Niklas Vettanen olivat nopeimpia 1000 metrillä. Naisten 1000 metrin Suomen mestariksi vetivät Oona Vasko ja Reetta Hallila. Miesten 500 metrin nopein kaksikko oli puolestaan nuoret lupaukset Niko Keskinen ja Matias Ylisiurua. 

Naisten kaksikon 200 metrillä voittajaksi meloi Eveliina ja Hilppa Luoma Merimelojista. Miesten nopein kaksikko 200 metrillä oli puolestaan Pirkka-Melojien Janne ja Joona Mäntynen. Naisten 500 metrin kaksikon mestaruuden vei Tampereen Vihurin Netta ja Olivia Malinen.

Tulokset kokonaisuudessaan: linkki tulossivulle