Ven ja Hirvilampi C-finaaleihin MM-soudussa

13.9.2018 Yleinen

Sekä Robert Ven miesten yksikössä että Kasper Hirvilampi miesten kevyessä yksikössä soutavat C-finaalissa MM-kisoissa Bulgarian Plovdivissa.

Ven kilpaili torstaina sekä puolivälierässä että C/D-välierässä. Puolivälierässään hän oli viides, mikä tiesi tavoitellun A/B-välierän sijaan C/D-välierää. Sieltä hän selvitti välieränsä toisena tiensä C-finaaliin.

–  Pettymys tietty oli, etten päässyt 12 parhaan joukkoon. Ihan ok veto oli aamulla, mutta viimeinen kovuus puuttuu. Se olisi tarvinnut saada viimeistelyleirillä. Illalla oli myös hyvä ja kova kisa. Nyt taistellaan vielä niistä sijoista mitä on jäljellä, Ven sanoi.

Hirvilampi oli oman C/D-välieränsä kolmas.

– Jos jotain hyvää niin V-finaalipaikka, mutta siihen se sitten jääkin. Kroppa ei anna yhtään tehoa ulos ja soutu on laiskaa, vaikka kuinka yrittää laittaa vetoon painetta ja kierroksia. Huomenna on vielä startti ja yritetään nauttia menemisestä viimeisen kerran tänä vuonna, vaikka siitä omasta tasosta ollaankin nyt todella kaukana sairastumisen vuoksi. Leikkiä ei kuitenkaan kesken jätetä ja Suomen edustus on aina kunnia-asia. Aina ei mene suunnitellusti mutta hymyillään aina kuitenkin, Hirvilampi sanoi.

Tulokset ja aikataulut