Venille jäi mietittävää EM-kisoista, Hirvilampi tyytyväinen C-finaaliinsa

5.8.2018 Yleinen

Suomalaiskaksikon tunnelmat olivat moninaiset, kun soudun EM-kilpailut Glasgow’ssa päättyivät. Robert Ven oli miesten yksikössä B-finaalin viides eli kilpailun 11:s, Hirvilampi puolestaan miesten kevyessä yksikössä C-finaalin ykkönen eli kilpailun 13:s.

– Ihan ok kisa tänään, sijoitus tietysti pettymys, mutta vauhti kohtalaista. Pari pientä virhettä ja herpaantumista loppua kohden, ne vähän harmittaa. Kokonaisuudessaan vauhti ei ollut täällä sitä mitä ennen kisoja odotin, ja nyt pitää rauhassa analysoida mitä voi MM-kisoihin tehdä paremmin, jotta sinne saisi kauden parhaat suoritukset, Ven sanoi.

Hirvilampi piti soutuaan hyvänä kisojen lopetuksenaan.

– Perusvarmaa suorittamista, johon voin olla tyytyväinen. Toisella tonnilla ehkä viimeinen rutistus, jota minulla oli perjantaina, puuttui. Puolessa välissä eroa oli hyvin. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kautta. Meno paranee yksiköllä selkeästi jatkoon, kun saan kilometrejä alle enemmän ja tekniikka korjattua sitä kautta. Ensimmäisiksi arvokisoiksi yksiköllä kokonaisuus jäi kuitenkin plussalle semifinaaleista karsiutumisesta huolimatta, Hirvilampi sanoi.

Tulokset