Pauliina Polet B-finaaliin yksikön 500 metrillä Minskissä

25.6.2019 Yleinen

Euroopan kisoissa Minskissä Valko-Venäjällä kilpailtiin ratamelonnan ensimmäinen kilpailupäivä. Suomalaisittain parasta antia oli Pauliina Poletin B-finaalipaikka.

Polet meloi B-finaaliin

Pauliina Polet oli päivän suomalaisnimi ratamelonnassa. Naisten yksikön 500 metrillä Polet selviytyi aamun alkuerästä illan välieriin. 26-vuotias Polet teki nousujohteisen välierän ja oli maalissa välieränsä neljänneksi nopein. Välierän kolme parasta selvittivät tiensä A-finaaliin ja Polet jäi paikasta A-finaaliin 1,685 sekuntia.

Polet kamppailee torstaiaamupäivällä sijoista 10-18 B-finaalissa. B-finaali melotaan torstaina klo 10.00.

Naisten kaksikko selvitti tiensä välierään

Pauliina Polet urakoi myös naisten kaksikossa yhdessä Netta Malisen kanssa. Naisten kaksikon 500 metrillä Malinen ja Polet selvittivät aamun alkuerästä tiensä välierään sijoittumalla erän kuudenneksi. Välierässä suomalaiskaksikko sijoittui kahdeksanneksi ja ei selviytynyt finaaliin.

Miika Nykänen puolestaan meloi miesten yksikön 1000 metrillä tiistaiaamuna alkuerissä. Nykänen sijoittui erässään yhdeksänneksi ja hänelle tie ei matkan välieriin auennut.

Keskiviikkona Malinen kisaa 200 metrillä

Euroopan kisat jatkuvat keskiviikkona suomalaismelojien osalta klo 14.05, jolloin Netta Malinen meloo K1 200m alkuerässä.