SM-viikolla kilpaillaan maalla, vedessä ja ilmassa – Vantaalla mukana myös kanoottipoolo

6.2.2019 Yleinen

Kanoottipoolon Suomen mestaruuksista kamppaillaan kesällä Vantaan SM-viikolla. Suomen monipuolisin urheilutapahtuma SM-viikko kokoaa ensi heinäkuussa yhteen yli tuhat urheilijaa kilpailemaan lajiensa Suomen mestaruuksista.

Vantaalla 4.-7. heinäkuuta kilpaillaan peräti 23 urheilulajin SM-mitaleista. Mukana ovat biljardi, istumabeachvolley, jousiammunta, kahvakuula, kanoottipoolo, karting, kortteliajo, trialpyöräily, kriketti, kädenvääntö, lacrosse, maahockey, minisupermoto, super enduro, X-trial, taitolento, padel, roller derby, rantahengenpelastus, taekwondo, ultimate, golf ja rantavesipallo.

– SM-viikko kehittyy hienosti! Ensi kesänä nähdään peräti kahdeksan uutta lajia. Tapahtuman tulevaisuus näyttää myös valoisalta, sillä saimme seitsemän hyvää isäntäkaupunkihakemusta vuosille 2020 ja 2021, iloitsee SM-viikon tuottaja Hanna Iiskola-Kesonen.

Kaikkien aikojen neljännellä, ja toista kertaa Vantaalla järjestettävällä SM-viikolla mukana on kuusi lajia, jotka ovat olleet mukana alusta lähtien.

Kanoottipoolo on mukana SM-viikolla toista kertaa. Viime kesän kokemukset Vantaan Kuusijärveltä olivat hienoja. Laji sai lisää tunnettuutta ja näkyvyyttä valtakunnallisessa mediassa. Kilpailijoille SM-viikko tarjosi hyvät puitteet ja onnistuneen SM-turnauksen.

Olympiakomitean hallinnoimaa SM-viikkoa tehdään ja toteutetaan lajien ja lajiliittojen välisenä yhteistyönä. Tapahtuman käytännön toteutuksesta vastaa KOKO Tapahtuma Osuuskunta yhdessä Yle Urheilun ja Vantaan kaupungin kanssa.

Lisätietoja: SM-viikon tuottaja Hanna Iiskola-Kesonen, hanna.iiskola@sm-viikko.fi, 0400 569 792

www.sm-viikko.fi
Twitter:  twitter.com/SMviikko   
Facebook:  facebook.com/smviikko