Tiukkoja sekuntikamppailuita kirkkoveneiden keskimatkan SM-kilpailuissa

10.6.2019 Kilpailu Yleinen

Kirkkovenesoudun keskimatkan SM-kilpailut järjestettiin 8.-9.6.2019 Tampereen Pyhäjärvellä. Jännitystä riitti, kun kärkijoukkueet kamppailivat Suomen mestaruuksista aivan maalilinjalle asti. Kilpailumatkana oli 24 km.

Ikaalisten Soutajat naisten kilpailun voittoon

Viime kesänä Ikaalisten Soutajien joukkue hallitsi naisten kirkkovenekilpailuita. Joukkue oli erinomaisessa vauhdissa myös Tampereella kauden 2019 ensimmäisessä SM-lähdössä. Ikaalisten Soutajat vei Suomen mestaruuden puolen minuutin erolla hopeajoukkueeseen Kouvolan Soutajiin. Kolmanneksi souti Joutele.

Miesten kärkikolmikko kuuden sekunnin sisällä

Miesten kilpailussa jännitys säilyi loppuun asti. Tiukassa kilpailussa kärkikolmikko mahtui kuuden sekunnin sisään. Kultamitalit pujotettiin Kouvolan Soutajien kaulaan. Toiseksi souti Ikaalisten Soutajat/ Virtain Urheilijat ja kolmanneksi kisaisännät Takon Soutajat.

Sekareissa tiukka loppukamppailu

Sunnuntain sekajoukkueiden kilpailussa oli mukana ilahduttavasti yhdeksän joukkuetta. Kultamitalista käytiin kiivas taistelu.

Voittajajoukkueeksi souti Mikkelin Soutajat vain sekunnin erolla Kouvolan Soutajiin. Pronssimitalit ojennettiin Takon Soutajat 1:lle.

Kilpailujen tulokset Takon Soutajien kisasivulla.