Ratamelonnan nuorten PM-kilpailut on peruttu

Ratamelonnan nuorten PM-kilpailut on jouduttu perumaan kaudelta 2020 koronatilanteen vuoksi.

Pohjoismaiset liitot pääsivät yhteisymmärrykseen kilpailujen peruuttamisesta kevään aikana. Kilpailujen järjestämismahdollisuuksista käytiin keskustelua kevään aikana moneen otteeseen liittojen ja järjestävän seuran Pirkka-Melojien kanssa. Peruuttamisen yhteydessä sovittiin, että Tampere saa järjestettäväkseen vuoden 2021 PM-kilpailut, joten kilpailujen järjestämisvuoro ei mene Suomelta näin ollen ohi.

Peruuttamiseen johtaneet syyt olivat majoitusjärjestelyiden ja ruokailujen turvallisen järjestämisen vaikeus sekä joukkueiden matkustukseen liittyvät epävarmuudet. Viime viikon lopulla tuli tieto pohjoismaiden tiukoista matkustusrajoituksista. Kilpailujen siirtäminen myöhäisempään ajankohtaan ei myöskään onnistunut.

Samassa yhteydessä kansallista kilpailukalenteria on päivitetty ja Häme Regatta siirtyy pidettäväksi elokuun ensimmäiseen viikonloppuun. Lisäksi syyskuussa järjestetään nuorille myös kansainvälisiä kilpailuja. ICF:n järjestämä Olympic Hopes Regatta järjestetään 18.-19.9. Unkarin Szegedissä.

Lisätietoja
Hannu Hämäläinen
hannu.hamalainen@smsl.fi