Suomen Vahvin Soutaja siirtyy vuodelle 2021

27.10.2020 Soutu Yleinen

Ideaparkissa järjestettäväksi suunniteltu Suomen Vahvin Soutaja-sisäsoutukilpailu siirtyy pidettäväksi vuodelle 2021. Korona-epidemiatilanteen pahentuessa tämän kaltaista sisällä järjestettävää tapahtumaa ei pystytä toteuttamaan halutulla tavalla. Tämän vuoksi tapahtuma siirretään pidettäväksi syksyllä 2021.

Suomen Vahvin soutaja-kilpailun tavoitteena oli kerätä erilaisista taustoista tulevat soutajat kokeilemaan rajojaan sisäsoudun kiehtovassa maailmassa. Soutulajeina olisi ollut lyhyt matka sekä pidempi matka. Kilpailun oheen oli tarkoitus järjestää oheisohjelmaa. Kilpailua ei kuitenkaan pystytä järjestämään sen alkuperäisessä muodossa ja tarkoituksessa ja lisäksi sisäsoudun SM-kilpailutkin on siirretty pidettäväksi syksyllä virtuaalikilpailuna.

– Järjestämme Suomen Vahvin Soutaja-kilpailun, kun se on jälleen mahdollista. Uskomme parempaan vuoteen 2021 ja järjestämme tapahtuman silloin isompana. Tästä tulee vuonna 2021 hieno sisäsoudun promo-tapahtuma, joka kokoaa sekä uudet että kokeneet soutajat yhteen, toteaa kilpailutapahtumasta vastaava Kirsi-Maria Pänttönen Takon Soutajista

Lisätietoa Suomen Vahvin Soutaja 2021 kilpailusta keväällä 2021