Aluejärjestöiltä tukea nuorten työllistämiseen kesäkaudelle

21.4.2021 Yleinen

Nyt on liikunnan aluejärjestöjen kautta mahdollista hakea tukea nuorten työllistämiseen. Tukea on mahdollista käyttää harrastus- ja kesätoiminnan lisäämiseen.

Nuorten kesätoiminnan ja kesätyömahdollisuuksien lisäämiseksi aluejärjestöt tukee nuorten toimintaa järjestävien kesätyöntekijöiden lyhytaikaista palkkaamista ajalle 1.5.–30.9.2021. Nuoreksi määritellään tässä tukihaussa 15–29-vuotiaat.

Avustusta voidaan käyttää ainoastaan palkattavien työntekijöiden palkoista tai palkkioista aiheutuviin kuluihin. Avustusta ei voida käyttää lisäpalkan tai -palkkion maksamiseen järjestön koko- tai osa-aikaiselle, palvelussuhteessa jo olevalle työntekijälle. Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämällä avustuksella voidaan kattaa henkilön palkka- tai palkkiokuluista enintään 700 euron osuus/henkilö.

Jokaisella liikunnan aluejärjestöllä on oma hakulomakkeensa, joten käykää tutustumassa oman aluejärjestön hakulomakkeeseen. Lisätietoja hakuun liittyen löytyy oman aluejärjestön nettisivuilta sekä alueen seurakehittäjältä. 

HUOM! Osalla aluejärjestöistä haku päättyy jo 25.4., joten tsekkaa pikaisesti omasi!