Craft-seurapaketti melonta- ja soutuseuroille

Seurojen avuksi on kasattu Craftin seurakuvasto, jossa on yleisimmät vaatteet, joita soutu- ja melontaseuroissa käytetään.

Seuravaatteiden avulla on mahdollista luoda seuralle yhteinen ilme

Valmiissa seurakuvastossa on esiteltynä mm. takkeja, paitoja, sortseja ja housuja. Valmiiksi valittujen tuotteiden lisäksi on mahdollista tilata myös esimerkiksi lippiksiä, sukkia ja reppuja. Alta löytyy linkki Craftin teamwear verkkokuvastoon. 

Craftin vaatteet ovat olleet käytössä maajoukkueilla useamman vuoden ja urheilijat ovat olleet tyytyväisiä niden laatuun ja toiminnallisuuteen. Craftin varusteissa yhdistyy materiaalit, ergonomia ja design optimaalisesti. Crafin valikoimassa on valittavana myös kierrätetystä polyesterista valmistettuja tuotteita Evolve sekä Unify sarjoissa. Kuvastoon otettu mukaan Evolve sarjasta alaosa sekä yläosia. 

Tuotteita myyvät valtakunnallisesti hyvin varustellut urheilukaupat sekä paikalliset yritys- ja seuratuotteita myyvät jälleenmyyjät. Tiedustelut paikkakuntasi Craft jälleenmyyjästä: myynti@newwave.fi. Pyydä tarjous craftin tuotteista jälleenmyyjältäsi. 

Craft teamwear verkkokuvasto*

*Kokotaulukko löytyy Craftin verkkokuvaston lopusta.

 

Liitteet


Craftin seurakuvasto julkaistu melonta- ja soutuseurojen käyttöön.
Craftin seurakuvasto julkaistu melonta- ja soutuseurojen käyttöön.