Malinen onnistuneella vedolla A-finaalin tuntumassa, Kolehmainen kolmen sadasosan päässä B-finaalipaikasta

16.9.2021 Yleinen

Netta Malinen ja Eetu Kolehmainen olivat hyvässä vireessä ratamelonnan MM-kilpailuiden avauspäivänä Kööpenhaminassa, vaikka finaalipaikkoja ei tällä kertaa 1000 metrillä tullutkaan.

Netta Malinen koki niin ikään oman välierävetonsa kajakkiyksiköiden 1000 metrillä ”hyväntuntuiseksi”. Seitsemänneksi välierässään sijoittuneen Malisen aika oli 4.16,54, kun erästä viimeinen A-finaalipaikka meni ajalla 4.13,87.

– Ihan kiva, että oli noin tasaväkistä kilpailua. Aika paljon kovempaa lähdin liikkeelle ekan 250:n kuin alkuerässä. Siltä osin oli parempi veto. Kyllä se vähän söi voimia sieltä loppupuolelta, mutta ihan onnistunut veto. Olen ihan tyytyväinen, omat vedot olivat ihan hyväntuntuisia, mutta ei vaan ihan riittänyt, Malinen sanoi.

Eetu Kolehmainen jäi kajakkiyksiköiden 1000 metrillä vain kolme sadasosaa B-finaalipaikasta. Hän oli välieränsä yhdeksäs.

– Mielestäni melonta oli jopa tämän kauden paras, ainakin yksi parhaimpia. Ekan 250:n kestin aika hyvin mukana, vähän hämmennyin siitä, alkuerässään kuudenneksi sijoittunut Kolehmainen sanoi.

Kolehmainen ja Malinen kilpailevat seuraavaksi 500 metrillä.

– Alkuerässä saa kyllä vetää tosi kovaa, että pääsee jatkoon. Sitä lähden kokeilemaan kuitenkin, Malinen sanoi.

Perjantaina on vilkas suomalaispäivä, sillä kajakkikaksikoiden 500 metrillä kilpailevat Jeremy Hakala ja Joona Mäntynen.

MM-kilpailuiden tulospalvelu: ICF CANOE SPRINT & PARACANOE WORLD CHAMPIONSHIPS 2021 | (spotfokus.com)