Mäntynen ja Hakala 500 metrin B-finaalissa kahdeksas

19.9.2021 Yleinen

Jeremy Hakalalle ja Joona Mäntyselle jäi harmiteltavaa kajakkikaksikoiden 500 metrillä suorituksesta, joka riitti B-finaalissa kahdeksanneksi MM-kilpailuissa Kööpenhaminassa.

– Alusta alkaen tosi hirveää melontaa, ei päästy melomaan yhteen missään kohtaa. Vähän ennen puolta väliä yksi horjahdus, Hakala sanoi.

– Aika pettynyt, aika hajanainen veto. Surkea startti. Loppu oli ihan selviytymistä, ei siitä paljon jäänyt käteen. Aika pettynyt suoritukseen, Mäntynen sanoi.

Suomalaisista MM-kilpailuiden päätöspäivänä kilpailu myös Eetu Kolehmainen, joka oli 5000 metrillä 18:s. Ratamelonnan valmennuspäällikkö Petteri Pitkänen harmitteli kaksikon B-finaalivetoa, ja totesi kisojen sujuneen suomalaisittain yleisesti tulosten osalta melko alakuloisesti.

– Päällimmäisin fiilis kaudesta on, että aika raskas ja vaikea. Nyt kunnon ylimenokausi ja antaa asioiden hautua ja prosessoitua. Kun tästä katsoo eteenpäin, haluan uskoa ja toivoa, että päästään palaamaan normaalimpaan päiväjärjestykseen vaikkapa ensi talven leirityksiin liittyen, Pitkänen sanoo.

MM-kilpailuiden tulospalvelu

Kuvat: Kai Lindqvist