Suomen Ladun syyskalenteri – Ulkoiluvinkkejä syyskuun jokaiselle päivälle

1.9.2021 Yleinen

Suomen Latu julkaisee syyskuussa ulkoiluvinkkikalenterin
Kuva: Terhi Ilosaari
Suomen Latu julkaisee syyskuussa ulkoiluvinkkikalenterin
Kuva: Terhi Ilosaari
Ota ulkoiluvinkkikalenteri seurantaan Suomen Ladun kanavissa
Kuva: Terhi Ilosaari
Ota ulkoiluvinkkikalenteri seurantaan Suomen Ladun kanavissa
Kuva: Terhi Ilosaari

Oletko kokeillut luontoparkouria tai haaveillut lukuhetkestä syksyisessä metsässä? Milloin viimeksi liikuit soutuveneellä? Entä oletko kokeillut hämärähommia?

Suomen Latu on tänään julkaissut verkkosivuillaan syyskalenterin, jonka ”luukuista” avautuu päivittäin uusi ulkoiluvinkki koko syyskuun ajan.

Syyskuun ensimmäinen vinkki on metsäkuntosali – kuntosali, joka ei vaadi jäsenyyttä ja on vielä kaiken lisäksi aina auki!

Luvassa on luontoparkourin, hämärähommien ja ulkoseurapelien lisäksi vinkkejä monille tuttuihin lajeihin: soutuun, melontaan, polkujuoksuun, retkeilyyn ja maastopyöräilyyn.

– Syyskalenteri on Suomen Ladun viestinnällinen kampanja, jonka toivomme rohkaisevan ja innostavan kaikki Suomessa asuvat löytämään itselleen mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta, viestintä- ja markkinointipäällikkö Panu Könönen Suomen Ladusta kertoo.

Vinkit on suunniteltu matalalla kynnyksellä, mutta osa vinkeistä vaatii toki omia tai vuokravälineitä ja ainakin kohtuullista pohjakuntoa.

– Mutta aivan varmasti 30 vinkin joukosta löytyy jokaiselle jotakin, ja suurimmalle osalle varmasti useampikin ulkoilulaji tai -muoto kokeiltavaksi. Olisi myös upeaa, jos joku innostaisi kokeilemaan kaikkia vinkkejä ja jakamaan niitä somessa, Könönen haastaa.

Syyskalenterin vinkit julkaistaan päivittäin myös Suomen Ladun sosiaalisen median kanavissa, Facebookissa ja Instagramissa.

Syyskalenteri-kampanjan rahoittaa ympäristöministeriö ja se on osa koko syksyn jatkuvaa valtioneuvoston Suomi toimii -kampanjaa.

suomenlatu.fi/syyskalenteri