Tähtiseurojen tukiklinikat

2.12.2021 Yleinen

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.​ Ohjelma tarjoaa seuroille erilaisia työkaluja ja asiantuntijoiden apua seuran itsearviointiin ja auditointiin sekä helppokäyttöisen Tähtiseura-verkkopalvelun Suomisportissa.

Kaikille seuroille avoin laatuohjelma kutsuu mukaansa niin pienet kuin suuretkin seurat. Tähtiseura-ohjelman materiaalit on koottu seurojen yksilölliset tarpeet huomioiden – jokainen seura voi löytää tukimateriaaleista juuri omalle kehittämisen polulleen soveltuvia työkaluja. Ohjelman avulla jokainen seura voi ottaa omia edistysaskeleita menestyäkseen nyt ja tulevaisuudessa.

Ennen palvelun käyttöön ottamista on suositeltavaa osallistua tukiklinikalle. Alta löydät niiden sisältökuvaukset ja ajankohdat. Olympiakomitean sivuilta löytyy myös tallenne, jonka voi katsoa itselleen sopivana ajankohtana.

 

Tukiklinikoille osallistuminen on maksutonta. Klinikat ovat webinaareja ja ne pidetään etänä Zoom-videopalvelun kautta, joten tarvitset vain tietokoneen/mobiililaitteen ja nettiyhteyden.

Tähtiseura-tukiklinikka: Tähtiseura-ohjelman yleisesittely (webinaari)

Mikä Tähtiseura-ohjelma on ja mitä Tähtimerkki merkitsee? Klinikalla esitellään Tähtiseura-ohjelmaa yleisesti, käydään läpi millä tavoin seura voi toteuttaa ohjelmaa ja mitä hyötyjä se tuo. Suunnattu seuroille, jotka ovat kiinnostuneet lähtemään kehittämään toimintaansa ja esim. tavoittelemaan Tähtimerkkiä. Sopii myös Tähtiseurojen uusille toimijoille, jotka haluavat kuulla laatuohjelmasta lisätietoja.

Tähtiseura-tukiklinikka: Tähtiseura-verkkopalvelun käyttäminen (webinaari)

Klinikalla opastetaan Suomisportin Tähtiseura-verkkopalvelun käyttämistä konkreettisesti ja käydään läpi askeleet mitä seura tarvitsee valmistautuessaan Tähtiseura-auditointiin. Suunnattu seuroille, jotka ovat matkalla Tähtiseuraksi ja Tähtiseuroille, jotka ovat tulossa uudelleen auditointiin.

 

Seuraavat klinikat, ilmoittaudu linkin takaa Suomisport-palvelussa:

Lue lisää tukiklinikoista täältä.

Lisätietoja tähtiseurapalvelulusta:

Sini Rönnqvist, sini.ronnqvist@smsl.fi / 044 7273229