Takon Soutajien miehille täyspotti isojen veneluokkien SM-kilpailuissa.

29.8.2021 Kilpailu Yleinen

M8x mitalistit vasemmalta Nesteen Soutajat, Takon Soutajat ja Turun Soutajat
M8x mitalistit vasemmalta Nesteen Soutajat, Takon Soutajat ja Turun Soutajat
N8x mitalistit vasemmalta Takon Soutajat, SMARK, Turun Soutajat
N8x mitalistit vasemmalta Takon Soutajat, SMARK, Turun Soutajat

Naisten luokissa SMARKille kaksi mestaruutta ja Turun Soutajille yksi mestaruus

 

Takon Soutajien miehille täyspotti isojen veneluokkien SM-kilpailuissa. Naisten luokissa SMARKille kaksi mestaruutta ja Turun Soutajille yksi mestaruus

 

Miesten luokissa Takon Soutajat putsasi palkintopöydän kolmella mestaruudella. Mestaruudet tulivat kahdeksikossa, perämiehettömässä nelosessa ja pariaironelosessa. Nesteen Soutajat tuli maaliin kaikissa luokissa toisena ja Turun Soutajat kolmantena. Miesten pariaironelosen viralliset tulokset ovat vielä julkaisematta.

Naisten luokissa SMARK voitti sekä kahdeksikon sekä pariaironelosen ja oli pronssilla perämiehettömässä nelosessa. Perämiehettömän nelosen voitti Turun Soutajat. Turun Soutajat voitti lisäksi pronssia sekä kahdeksikossa että pariaironelosessa. Tako voitti hopeaa sekä kahdeksikossa sekä perämiehettömässä nelosessa. Nesteen soutajat oli pariaironelosen toinen.

U23 vuotiaiden Suomen mestaruudet naisissa Vilma Kangasmäelle (NRC) ja miehissä Takon Elias Haavistolle. A-juniorien mestaruudet miehissä Miika Kankkuselle (VVV) Takon Soutajien Iiris Ijäkselle, joka voitti myös B-juniorien mestaruuden.

Viikonlopun kaikki tulokset www.vesiveikot.fi

.