Tukiklinikat tähtiseuraohjelmasta kiinnostuneille

11.11.2021 Yleinen

Olympiakomitea järjestää urheiluseuroille maksuttomia tukiklinikoita, joissa tutustutaan tähtiseura-verkkopalvelun käyttöön ottoon sekä käyttämiseen.

Tukiklinikoille osallistuminen on maksutonta. Klinikat ovat webinaareja ja ne pidetään etänä Zoom-videopalvelun kautta, joten tarvitset vain tietokoneen/mobiililaitteen ja nettiyhteyden.

Tähtiseura-tukiklinikka: Tähtiseura-ohjelman yleisesittely (webinaari)

Mikä Tähtiseura-ohjelma on ja mitä Tähtimerkki merkitsee? Klinikalla esitellään Tähtiseura-ohjelmaa yleisesti, käydään läpi millä tavoin seura voi toteuttaa ohjelmaa ja mitä hyötyjä se tuo. Suunnattu seuroille, jotka ovat kiinnostuneet lähtemään kehittämään toimintaansa ja esim. tavoittelemaan Tähtimerkkiä. Sopii myös Tähtiseurojen uusille toimijoille, jotka haluavat kuulla laatuohjelmasta lisätietoja.

Tähtiseura-tukiklinikka: Tähtiseura-verkkopalvelun käyttäminen (webinaari)

Klinikalla opastetaan Suomisportin Tähtiseura-verkkopalvelun käyttämistä konkreettisesti ja käydään läpi askeleet mitä seura tarvitsee valmistautuessaan Tähtiseura-auditointiin. Suunnattu seuroille, jotka ovat matkalla Tähtiseuraksi ja Tähtiseuroille, jotka ovat tulossa uudelleen auditointiin.

Seuraavat klinikat, ilmoittaudu linkin takaa Suomisport-palvelussa:

Tallenne katsottavissa Youtubessa

Lisätietoja Olympiakomitean sivuilta

Lisätietoja tähtiseura-verkkopalvelusta saa myös Siniltä.