Vielä ehtii hakemaan!

16.3.2021 Liitto

Seura-avustuksen haku päättyy torstaina 18.3., joten vielä ehtii hakemaan.

Seura-avustus – Melonta- ja Soutuliitto

Seura-avustuksen tarkoituksena on auttaa seuroja kehittämään toimintaansa. Avustus on tarkoitettu nuoristoiminnan kehittämiseen. Seuraohjaaja-avustus myönnetään 3 – 5 seuralle / vuosi. Myöntämisestä päättää liiton hallitus.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään s-postilla toimisto@smsl.fi 18.3.2021 -mennessä. Vapaamuotoinen hakemus, jossa kuvataan lyhyesti nykyisestä toiminnasta, tavoitteista ja suunnitellusta toiminnasta.

Lisätietoja seuraohjaaja-avustuksesta

 

 

Tukea tarjolla nuorten työllistämiseen – Liikunnan aluejärjestöt

Melonta- ja Soutuliiton seuraohjaaja-avustuksen lisäksi seurojen on mahdollista hakea omalta aluejärjestöltään tukea nuorten palkkaamiseen. Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) on valmistelemassa rahoitushakua nuorten kesätyöllistämistä varten. Avustuksilla tullaan tukemaan nuorten harrastus- ja kesätoiminnan lisäämisestä ja kehittämisestä aiheutuvia palkka- tai palkkiokuluja. Avustusta voivat hakea tässä vaiheessa vain Liikunnan aluejärjestöt, ja ne toimivat kesätyötuen välittäjinä. Todennäköisesti seurahaku toteutuu huhtikuussa 2021, tällä hetkellä aluejärjestöt kartoittavat kunkin alueen seurojen tarpeita ja mahdollisuuksia nuorten kesätyöllistämisessä.Joten käy vastaamassa oman alueesi liikunnan aluejärjestön sivulla kyselyyn 18.3. mennessä. 

Lisätietoja: Liikunnan aluejärjestöt