Hirvilampi C-finaaliin Poznanissa: ”Ilmaisia sijoja täällä ei saa ja hyvä niin”

Kasper Hirvilampi selvisi maailmancup-avauksessaan Poznanissa kevyessä yksikössä C-finaaliin. Hirvilampi oli alkueränsä neljäs ja keräilyerässään samoin. C-finaali soudetaan lauantaina.

Hirvilampi kommentoi kansainvälistä kauden avaustaan ”ihan kohtuulliseksi”, sillä hän sai kaksi kohtalaisen hyvää kilpailuvetoa.

– Vauhti näyttää kasvaneen viime vuosista yksiköllä, ja oli kiva kisata. Töitä on tehtävänä mutta pistetään pää pensaaseen, mukana ollaan selvästi taistelussa välierä paikoista. Huomenna vielä tekemään hyvä soutu C-finaaliin. Ilmaisia sijoja ei täällä saa ja hyvä niin, Hirvilampi sanoi.

Souduistaan hän sanoi:

– Aamun soutu lähti hyvin mutta toisella tonnilla homma vähän hajosi aallokkoon omalta osaltani. Ok-hyvä veto kuitenkin. Illan veto oli tukkoisemman oloinen. Loppuun saakka soudettiin ja yritettiin mutta se semi ei vielä tullut tänään. Sain kyllä kovat paineet jalkoihin mutta terävyyden puututtua vene ei kulkenut ihan halutusti.

Olli-Pekka Karppisella olisi ollut miesten yksikössä keräilyerä, mutta hän joutui sairastumisen vuoksi jättämään startin väliin.

Tulokset: 2022 World Rowing Cup II – Poznan, Poland – World Rowing

Kuva: Balint Czucz