Uudet nettisivut julkaistu

Melonta- ja Soutuliiton nettisivut on uudistettu. Suurin osa sisällöstä on jo siirretty. Vanhoilta nettisivuilta tuodaan vielä tuloksia, tiedostoja ja tietoja kevään aikana.

Nettisivu-uudistuksen tarkoituksena on tehdä lajiesta helpommin lähestyttäviä ja sivustoista käyttäjäystävällisempiä. Samalla yleisilmettä on raikastettu.

Tässä muutamia muutoksia, joita uusille nettisivuille on tehty:

Liitto sivun alle on koottu kaikki liiton taustatiedot, kuten henkilökunnan yhteystiedot, rekisteriselosteet sekä strategia, arvot ja visio. Liitto sivun alta löytyvän Hallinto otsikon alta pääsee tarkastelemaan tiedot liittokokouksista, hallituksesta, jaostoista sekä valiokunnista.

Kilpailut sivun alle on koottu kaikki kilpailuihin liittyvät, kuten tulokset, pistekilpailut, säännöt sekä lisensseihin liittyvät tiedot. Aiempien kausien tuloksia tuodaan pikku hiljaa niille varattuihin paikkoihin vanhoilta sivuilta.

Huippu-urheilun alle tullaan päivittämään maajoukkue- ja valmennusryhmätoimintaa koskevat tiedot ja aikataulut/ohjelmat sekä valintajärjestelmät. Näille sivuille tulevat myös urheilijaprofiilit. Kansainväliset kilpailukalenterit julkaistaan täällä.

Seuroille -sivulle on koottu tietoa ja tukimateriaalia seuroille. Sieltä löytyvät mm. seuratiedotteet ja seurawebinaarien materiaalit.

Tapahtumakalenterissa löytyy liiton järjestämien tapahtumien (mm. koulutukset, webinaarit) lisäksi jo nyt Suomisporttiin seurapalvelun kautta lisättyjen kurssien ja koulutusten ilmoittautumiset. Lähiviikkojen aikana tulemme tekemään yksityiskohtaisen ohjeistuksen seuroille, miten pääsevät lisäämään tapahtuman tapahtumakalenteriin.

Nuoriso otsikon alle on koottu lasten ja nuorten toimintaa koskevat toiminnot, kuten lasten ja nuorten melonta- ja soutukoulut, Rowing Challenge sekä nuorten leirit. Näiden lisäksi on sinne koottu myös oma sivunsa otsikolla “Seuratoimintaa lapsille ja nuorille”, jonne on listattu melonta- ja soutuseurat, jotka järjestävät lasten ja nuorten toimintaa.

Koulutus otsikon alle on koottu kattavasti kaikki koulutukseen liittyvä sisältö. Sivulla on esitelty liiton koulutusten osalta koko kattaus retki- ja virkistysmelonnan koulutuspolusta NOK ja VOK koulutuksiin sekä tuomari- ja perämieskoulutuksiin.

Melonta ja Soutu -sivuille on kerätty yleisesittelyt lajeista, lajien aloittamisesta sekä harrastamisesta. Joidenkin sivujen osalta päivityksiä tullaan vielä tekemään ja visuaalisuutta lisäämään.

Lisätietoja nettisivu-uudistuksesta:

Sini Rönnqvist (sini.ronnqvist@smsl.fi, 044 727 3229)