Coastal-soudun MM-kilpailut Italiassa

World Rowing Beach Sprint Finals and Coastal championships

6.–8.9. ovat vuorossa Endurance-matkan kilpailut seurajoukkueille ja 13.-15.9 Beach sprintin MM-kilpailut maajoukkueelle. SMSL valitsi edustusjoukkueen Beach Sprint -matkoille, mutta seurajoukkueille tarkoitettuihin Endurance-kilpailuihin seurat nimeävät omat edustajansa itse.

Coastal-soudun sprinttimatkan MM-kilpailut eli Beach sprint finals 13.-15.9.

SMSL:n huippu-urheiluvaliokunta on tehnyt kilpailuun seuraavat valinnat:

CJM1x             André Salmi

CJM2x             André Salmi / Kasper Salmi

CW1x              Tiia-Maria Rauttola

CM1x               Joel Naukkarinen

CMix2x           Aura Forsberg / Olli-Pekka Karppinen

CMix4x           Tiia-Maria Rauttola, Joel Naukkarinen, Aura Forsberg, Olli-Pekka Karppinen, cox Kjell Karlsson

Joukkueenjohtaja Kjell Karlsson

Tärkeissä rooleissa ovat myös joukkueen mukaan lähtevät sekä urheilijoiden henkilökohtaiset, että yleiset Boat Handlerit.

World Rowing Coastal championships 6.– 8.9.

Viikko ennen Beach Sprint Finalsia soudetaan Coastalin Endurance-kilpailun seuramestaruuskilpailut. Seurat hoitavat itsenäisesti kaikki Endurance-kilpailuun liittyvät asiat sekä ilmoittavat järjestäjille kaikkien osallistujien tiedot World Rowingin ilmoittautumisjärjestelmään. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 6.8. Ilmoittautuminen vaatii rekisteröitymisen, johon pitää varata riittävästi aikaa. Tästä syystä ei kannattaa jättää ilmoittautumista viimeiseen päivään! Ohjeet löytyy kilpailujen nettisivuilta: Ilmoittautumisohjeet.

Mikäli halukkaita on enemmän kuin yksi per veneluokka, suorittaa SMSL:n Coastal-soudun asiantuntijaryhmä yhdessä valmennuspäällikön kanssa seedauksen eli laittaa joukkueet ”paremmuusjärjestykseen” kilpailuohjeiden mukaisesti. Kilpailut ovat 100% omakustanteiset eikä SMSL lähetä joukkueenjohtajaa kilpailupaikalle. Kaikki osallistujat, niin edustus- kuin seurajoukkueet, hoitavat siis kaikki järjestelyt kilpailuun liittyen itse (esim. kaluston varaaminen, majoitus ja matkat). Seurakilpailuun osallistuminen maksaa 35 €/istuin (ei perämiehet).

Lisätietoa:

Coastal-soudun valmennuspäällikkö Kjell Karlsson, puh. 040 6896 484, kjell.karlsson@smsl.fi