Naukkarinen D-finaaliin olympiakarsinnoissa

Joel Naukkarinen ei saanut toivomaansa tulosta olympiasoudun viimeisissä olympiakarsinnoissa Luzernissa. Naukkarinen oli aamun puolivälierissä eränsä kuudes, minkä jälkeen edessä oli C/D-välierä. Siinä hän oli erässään viides ja soutaa tiistaina D-finaalissa.

–  En saanut venettä kilpailukykyiseen vauhtiin. Puolivälierässä yritin pysyä jatkopaikan tuntumassa, mutta jouduin käyttämään liikaa voimia ja hyydyin 1200 metrin jälkeen. Välierässä sain paremman vauhdinjaon, mutta en ollut tyytyväinen vauhtiin, Naukkarinen sanoi.

–  Tiivistäen en saanut tehontuottoa muutettua veneen vauhdiksi. Joku tässä palapelissä ei natsaa. Fyysinen ja psyykkinen vire oli hyvä, mutta tekniikan ja veneen säätöjen yhtälössä on jotain mikä ei toimi. Harmittaa suunnattomasti. Samaan aikaan on myös hölmistynyt olo siitä, kun en tiedä mitä pitäisi tehdä toisin.

Naukkarisen lisäksi maanantaina ei kilpaillut muita suomalaisia. Tiistaina Naukkarisen lisäksi kilpailee suomalaisista Maiju Kainlauri, joka soutaa naisten yksikön C-finaalissa.

Tulokset