Tule mukaan retki- ja virkistysmelonnan jaostoon ja koulutusvaliokuntaan!

Retki- ja virkistysmelonnan jaostoon ja koulutusvaliokuntaankaivataan uusia jäseniä. Mikäli sinua kiinnostaa olla mukana kehittämässä retki- ja virkistysmelonnan toimintaa Melonta- ja Soutuliitossa, ole yhteydessä jaoston ja valiokunnan vetäjään, yhteystiedot alla.

Haku retki- ja virkistysjaostoon ja koulutusvaliokuntaan 31.1.2024 mennessä.

Mitä retki- ja virkistysmelonnan jaosto tekee?

Retki- ja virkistysmelontajaoston tehtävänä on toimia asiantuntijana retki- ja virkistysmelontaa koskevassa kehittämistyössä ja päätöksenteossa sekä toimia yhteistyöelimenä liiton retki- ja virkistysmelontaseurojen välillä.

Jaosto toimii tiiviissä yhteistyössä retki- ja virkistysmelonnan koulutusvaliokunnan kanssa. Jaoston kokoukset pidetään pääosin yhteiskokouksina koulutusvaliokunnan kanssa.’Jaosto toimii tiiviissä yhteistyössä retki- ja virkistysmelonnan koulutusvaliokunnan kanssa. Jaoston kokoukset pidetään pääosin yhteiskokouksina koulutusvaliokunnan kanssa.

Mitä koulutusvaliokunta tekee?

Retki- ja virkistysmelonnan koulutusvaliokunnan tehtävänä on kehittää ja valvoa melonnan koulutusjärjestelmää yhteistyössä retki- ja virkistysmelontajaoston kanssa. Koulutusvaliokunta ylläpitää koulutusrekisteriä ja nimeää melontakouluttajat.

Lisätietoja:

Kai Lindqvist, harrastekoordinaattori (kai.lindqvist(at)smsl.fi / 050511639