Freestylen EM-kilpailuiden semifinaalit melotaan perjantaina – Taru Terni ja Onni Eronen mukana juniorisarjoissa

Perjantaina 30.8 melotaan freestylen EM-kilpailuissa semifinaalit, joissa meloo kymmenen sarjan parasta pääsystä viiden melojan finaaliin lauantaina. Suomalaisia on mukana sekä pojissa että tytöissä. Pojissa Onni Eronen sijoittui alkuerien viidenneksi ja meloo toisessa erässä klo 11.20 Suomen aikaa. Tytöissä Taru Terni sijoittui alkuerien neljänneksi ja meloo myös sarjansa toisessa erässä klo 15.30. Semifinaaleissa melotaan kaksi runia, joista parempi lasketaan.

Onnilla on selkeät askelmerkit huomiseen semifinaaliin: ”Rauhallisin mielin lähden kohti semifinaalia. Alkuerien runisuunnitelma oli hyvä ja jatkan sillä myös semifinaaleissa. Nyt tarvitaan vain enää tasaisuutta eri runien välille.”. Myös Taru on luottavainen: ”Hyvällä mielellä ja innolla lähden huomenna kisaamaan, vaikka jännitys on kova”.

Miesten ja naisten sarjoissa ei suomalaisia enää nähdä. Suomalaisista parhaiten sijoittui naisissa Marjaana Terni, joka meloi puolivälierissä torstaina sijalle 17 ja miehissä Visa Rahkola, joka oli keskiviikon alkuerien 21. ja siten ensimmäinen, joka karsiutui puolivälieristä.

Teksti ja lisätietoja: Jyri Hämäläinen, freestylemelonnan lajipäällikkö