Soudun suurleiri

Soudun suurleiri on suunnattu kaikille alle 23-vuotiaille soutua harrastaville nuorille. Leirillä koetaan soudun riemua, tutustutaan uusiin ystäviin ja opitaan soudun tekniikkaa hyvässä valmennuksessa. Valmennuksesta vastaa maajoukkueen ja seurojen kokeneet valmentajat.

Leirikutsu

Soudun suurleiri järjestetään vuonna 2022 Solvallan urheiluopistolla (os. Nuuksiontie 82, Espoo). Leiri alkaa torstaina 30.6. klo 13 alkaen ja päättyy sunnuntaina 3.7. lounaaseen. Leirin järjestäjinä toimivat yhdessä Soutuseura SMARK ja Espoon Soutajat. Valmentajina leirillä ovat mm. Laila Finska-Linna, Ilona Hiltunen, sekä SMARK:n ja Espoon soutajien valmentajia. Seurojen omat valmentajat ovat tervetulleita urheilijoidensa mukana.

Leirillä harjoitellaan yhdessä tasoryhmissä ja ryhmä muodostetaan ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen. Seurojen toivotaan tuovan mukanaan omat veneet. Leirin hinta täysihoidolla on 225 eur / osallistuja. Valmentajien leirimaksun kattamiseksi on mahdollista hakea Soudun Tuki -säätiön tukea (1 valmentaja / seura). Tässä tapauksessa ota yhteyttä marleena.valtasola@gmail.com ennen ilmoittautumista.

Leirille voi osallistua myös majoittumalla kotona. Tällöin hinta on 60 eur, joka sisältää leiriohjelman sekä torstaina välipalan, perjantaina ja lauantaina lounaan ja välipalan sekä sunnuntaina lounaan.

Ilmoittautuminen tapahtuu 12.6.2022 mennessä Suomisportissa. Huolehdithan, että sinulla on voimassa oleva liiton lisenssi tai muu vakuutusturva. Leiriläiset eivät ole vakuutettuja järjestäjän toimesta.

Tervetuloa treenaamaan yhdessä kauniiseen Solvallan ympäristöön!