Liikunnan ja urheilun nuorisokomitea hakee vuoden nuorta vapaaehtoista

28.3.2013 Nuoriso Yleinen

LUNK hakee vuoden nuorta vapaaehtoista nyt toista kertaa. Tarkoituksena on kunnioittaa vapaaehtoistoiminnan merkitystä urheiluseuratoiminnassa sekä korostaa heidän panostaan eri lajien
jokapäiväisessä toiminnassa.

Hakijan tulee olla 13-20-vuotias nuori, joka on toiminut vapaaehtoisena urheiluseuratoiminnassa esimerkiksi tapahtuman järjestämisessä tai harjoitusten ohjaajana. Haussa on aktiivinen nuori, joka on kunnostautunut vapaaehtoistoiminnassa vuoden 2012 aikana.

Nuorten urheiluvaikuttamisen ja osallistamisen puolesta puhuva LUNK haluaa antaa tämän tunnustuksen avulla ansiokkaasti toimineelle nuorelle hänen ansaitsemansa kiitoksen.

Ilmianna kuvaukseen sopiva nuori perusteluineen ja taustatietoineen (nimi, ikä, laji ja rooli seurassa) osoitteeseen lunk(at)hotmail.fi 18.4.2013 mennessä.

Liikunnan ja urheilun nuorisokomitea (LUNK) on valtakunnallinen nuorten urheiluvaikuttajien komitea. Kaksivuotiskaudella 2012–14 LUNK:aan kuuluu 13 liikunta-aktiivia, jotka ovat iältään 21–29 vuotta ja tulevat eri puolilta Suomea. LUNKin taustajärjestöt ovat Valo ry sekä Olympiakomitea.

Lisätietoja “Vuoden nuori vapaaehtoinen” -hausta ja LUNKista osoitteessa www.lunk.fi.