Rikala meloi suoraan MM-kisojen A-finaaliin

29.8.2013 Yleinen

Duisburgin MM-kisat alkoivat Anne Rikalan osalta parhaalla mahdollisella tavalla, kun hän meloi 1000 m oman alkueränsä voittoon ja pääsi näin suoraan lauantaina melottavaan A-finaaliin.

-Valmistauduin tähän alkuerään viimeisen päälle ja lähdin rohkeasti hyödyntämään omia vahvuuksiani. Suora finaaliin pääsy helpotti tätä päivää, koska nyt voin keskittyä vain 500 m kaksikon alku- ja välieriin, totesi Anne kisan jälkeen selvästi tyytyväisenä omaan suoritukseensa.

Lauantain finaalissa Anne lähtee melomaan mitaleista. -Saumat ovat lauantaina varmasti melko hyvät siinä kisassa, totesi Rikala.

Rikala jatkaa tänään siis 500 metrin kaksikoiden kisassa Pauliina Poletin kanssa päivällä. Matkan välierät melotaan myöhemmin illalla.

Dietrich meloi välieriin

Miika Dietrich avasi omat kisansa myös hyvin melomalla 1000 metrin matkalla omassa alkuerässään viidenneksi ja jatkaa näin iltapäivällä melottavissa välierissä omaa kisaurakkaansa. –Kisasta jäi hyvä maku ja luottavaisin mielin lähden välieriin. Odotukset ovat B-finaaliin pääsyssä, mutta taso on niin kova, että silloin kaiken pitää onnistua eikä mitään saa jäädä enää varastoon, summasi Miika.

Tulokset
www.kanuduisburg.de