Sport.fi avautui – suomalaisen liikunnan ja urheilun sisällöt nyt yhdellä kanavalla

27.11.2013 Yleinen

Valo, Suomen Olympiakomitea, Suomen Paralympiakomitea sekä Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU ovat yhteisesti rakentaneet uuden sport.fi -kanavan. Laajan yhteistyön myötä suomalaisille liikkujille, urheilijoille, valmentajille sekä useille eri kohderyhmiä edustaville verkostoille suunnatut sisällöt ja palvelut löytyvät jatkossa samalta kanavalta. Sport.fi -kanavan kautta voi myös seurata lajiliittojen ja muiden liikunta- urheilutoimijoiden uutisia.

– Uudistus on hieno asia kaikkien liikunnasta ja urheilusta kiinnostuneiden kannalta. Valon rooli on toimia yhdistäjänä, uudistajana ja innostajana. Sport.fi -kanavan rakentaminen on ollut iso yhteinen ponnistus. Olen varma, että jatkossa pystymme palvelemaan eri kohderyhmiä entistä paremmin”, toteaa Valon pääsihteeri Teemu Japisson.

– Oy Suomi Urheilu ab:n kannalta yhteistyön tiivistäminen eri osa-alueilla on ehdoton edellytys tulevan menestyksen kannalta. Nyt viestinnällisesti nousemme aivan uudelle tasolle ja mahdollisuudet kommunikoida ja vaikuttaa suomalaisen liikunnan ja urheilun yhteisellä äänellä parantuvat merkittävästi uuden Sport.fi kanavan aukeamisen myötä. Haluamme saada heti palautetta eri käyttäjiltä, jotta voimme jatkossa parantaa yhteistä palveluamme”, jatkaa Olympiakomitean pääsihteeri Mika Sulin.

– Olemme ylpeitä siitä, että meillä on tarjottavana monenlaisia tarinoita ja sisältöjä. Joka päivä teemme parhaamme että suomalaiset liikkuvat enemmän ja menestyvät urheilussa paremmin. On hienoa pystyä kertomaan siitä yhdessä”, korostaa Paralympiakomitean pääsihteeri Tiina Kivisaari.

 

Lähde: Valo