Ratamelonnan maailmancup Milanossa kulki suomalaisittain B-finaalipainotteisesti

5.5.2014 Melonta Yleinen

Ratamelonnan kauden ensimmäinen maailmancup päättyi sunnuntaina. Kisojen parhaaksi suomalaistulokseksi jäi Jeremy Hakalan ja Miika Nykäsen lauantaina kajakkikaksikoiden 1000 metrin kisassa meloma kuudes sija.

Sunnuntaina Miika Dietrich meloi 500 metrin kisassa B-finaalissa sijalle 6 ja loppusijalle 15. Myöhemmin iltapäivällä 5000 metrin kisassa Dietrich meloi sijalle 19. – Etukäteen vahvimpien Dietrichin ja Oona Vaskon meno oli vielä kauden avauksessa aavistuksen kangertelevaa, totesi valmennuspäällikkö Pitkänen suojattiensa annista. Vaskon parhaaksi suoritukseksi jäi 500 metrin kisassa saavutettu C-finaalin 6. sija eli yhteistuloksissa 24.

Maailmancupissa ensi kertaa esiintyneet Eero Selivaara ja Antti Laurikainen meloivat sekä 200 metrin että 500 metrin kajakkikaksikoiden matkoilla B-finaalissa kahdeksanneksi. Kokonaistuloksissa sijoitus oli 17. Suomalaisista radalla oli myös Janne Mäntynen, joka meloi kajakkiyksiköiden 500 metrin kisan B-finaalissa Dietrichin takana kokonaissijalle 18.

Ratamelonnan maailmancup jatkuu Tsekin Racicessa, jossa kilpaillaan 17.-19.5. Racicen viralliset kisasivut ovat osoitteessa: http://www.racice2014.com/.