Soudun alle 23-vuotiaiden MM-kilpailut alkavat tänään

23.7.2014 Kilpailu Soutu Yleinen

Olympiasoudun alle 23-vuotiaiden MM-kilpailut soudetaan 23.-27.7. Varesessa, Italiassa.

Suomea kilpailuissa edustaa miesten perämiehetön kaksikko Antti Kilpeläinen – Joel Naukkarinen valmentajansa Jani Heinon kanssa. Kilpailupaikka on joukkueelle tuttu, koska Suomen soutumaajoukkue leireili keväällä yhteensä seitsemän viikkoa Varese-järvellä.

Kilpeläinen ja Naukkarinen kilpailevat ensimmäistä kertaa olympiasoudun MM-tasolla. Aiemmin tänä kesänä he ovat kuitenkin jo hakeneet kilpailukokemusta maailmancupin osakilpailusta Aiguebelettessä, jossa kaksikko souti sijalle 12.

Suomalaisten ensimmäinen kilpailustartti on huomenna. Miesten kaksikon alkuerät alkavat Suomen aikaa 10:58 ja Kilpeläinen – Naukkarinen starttaavat heti ensimmäisessä erässä. Eriä on yhteensä kolme, joista erän kaksi parasta pääsee suoraan välieriin eli 12 parhaan joukkoon. Muilla on mahdollisuus päästä välieriin vielä perjantaina soudettavista keräilyeristä. Veneluokan välierät soudetaan lauantaina ja B- ja A-finaalit sunnuntaina.

Alle 23-vuotiaiden MM-kilpailuihin osallistuu tänä vuonna noin 800 soutajaa 51 eri maasta.

 

Kisojen liveseuranta ja tulokset ovat osoitteessa: http://www.worldrowing.com/.

Urheilijaprofiilit ja linkit urheilijoiden omille sivuille: http://www.melontajasoutuliitto.fi/maajoukkue/soudun-valmennusryhmatoiminta/urheilijaprofiilit/

Soutumaajoukkueen facebook-sivut: https://fi-fi.facebook.com/Soutumaajoukkue

 

Lisätietoja

valmentaja

Jani Heino

+358 40 9696317

tai
soudun valmennuspäällikkö
Ilona Hiltunen
+ 358 400 157 040

Suomen melonta- ja soutuliitto ry
Olympiastadion, Eteläkaarre, 00250 Helsinki
www.melontajasoutuliitto.fi
Melontaa ja soutua luonnollisesti kaikille!