Soutukaksikko Kilpeläinen-Naukkarinen mukana Hyviä tekoja -yleisöäänestyksessä

13.6.2014 Soutu Yleinen

21-vuotiaat maajoukkuesoutajat Antti Kilpeläinen ja Joel Naukkarinen ovat mukana Hyviä tekoja –kilpailun yleisöäänestyksessä. Soutukaksikon 5 000 euron suuruinen Rion olympiaprojektin tukihanke on päässyt kilpailun finaaliin eli yleisöäänestysvaiheeseen.

Hankkeen tavoitteena on tukea soutajien matkaa kohti Rion olympialaisia vuonna 2016.  Heidät on valittu juhannusviikonloppuna Ranskassa pidettäviin soudun maailmancupin kilpailuihin, myöhemmin heinäkuussa ovat alle 23-vuotiaiden MM-kisat Italiassa ja syyskuussa opiskelijoiden MM-kisat taas Ranskassa. Kilpailun voittorahat on tarkoitus käyttää suoraan kilpailumatkojen kustannuksiin.

Hanke kilpailee viiden muun hankkeen kanssa kesäkuun ajan yleisöäänistä. Kilpeläinen ja Naukkarinen ovat keränneet yli 600 yleisöääntä, ja he ovat tällä hetkellä kilpailun johdossa.

Hyviä tekoja -kilpailun järjestää 4finance Oy. Kilpailun kotisivut löytyvät osoitteesta http://hyviatekoja.fi/, jossa myös äänestäminen tapahtuu Facebook- tai Twitter-tunnusten avulla.

Lisätietoja: Joel Naukkarinen ja Antti Kilpeläinen, , +358 45 233 1289, joel_n93@msn.com