Vellamo 2014 – Erämelonnan SM-kilpailut Lahden Vesijärvellä 16.-17.8.2014

Savun tuoksua, löytämisen riemua, ihmettelyä, osaamisen iloa, veden solinaa ja liplatusta, tuulen huminaa, jäsenten raukeutta, levon ihanuutta, uuden aamun odotuksen jännitystä….

Haasta itsesi ja koe kaikkea tätä ynnä paljon muuta kaverisi kanssa SM-erämelonnassa. Siellä opit luottamaan itseesi, saat rohkeutta voittaa haasteet, tuntemaan luontoa, itseäsi ja kaveriasi turvallisessa ympäristössä. Vain lähtemällä mukaan saat elämyksiä ja koet unohtumattomia hetkiä mukavassa seurassa. Voit olla väärti vaeltajien joukossa

Vellamo 2014 – Erämelonnan SM-kilpailut järjestetään Lahden Vesijärvellä 16.-17.8.2014, kilpailukeskuksena toimii Camping Messilä Hollolassa. Erämelonnan SM-kilpailu on taito- ja tietolaji. Kilpailureitin varrella on tehtävärasteja, joissa mitataan luonto-, melonta-, erä- ja kulttuuritietoja ja taitoja. Kilpailun järjestäjänä toimii Tiirismaan latu ja Vesisamoilijat yhteistyössä Suomen Ladun ja Suomen Melonta- ja Soutuliiton kanssa.

Lisätietoja:
http://www.eramelonta.fi/
https://www.facebook.com/eramelonta

Edullinen ennakkoilmoittautumismaksu juhannukseen asti.
Ilmoittautumisohjeet kilpailukutsussa:
http://www.eramelonta.fi/kilpailukutsu/

Talkootehtäviä löytyy niin ennakkovalmisteluissa kuin kisapäivinä rasteilla kuin kisakeskuksessa. Talkoolaisille ruokapalkka sekä yöpymismahdollisuus.

Lisätietoja kilpailun johtaja
Hannu Backman
044 3320 232 tai
eramelonta(at)gmail.com