Anni Mykkänen kahdestoista freestylen MM-kisoissa

4.9.2015 Yleinen

TIEDOTE

SUOMEN MELONTA-JA SOUTULIITTO                                                                                                    4.9.2015

Freestylejaosto

 

 

Anni Mykkänen kahdestoista freestylen MM-kisoissa

 

Suomen Anni Mykkänen sijoittui kahdenneksitoista freestylemelonnan MM-kisoissa Kanadan Ottawajoella. Mykkänen meloi alkuerissä kovat pisteet 297. Naisten sarjassa MM-vesillä on alle 40 osanottajaa, jolloin puolivälierävaihetta ei melota lainkaan. Alkueristä karsittiin välieriin suoraan kymmenen parasta melojaa. Mykkänen jäi välieräpaikasta vain 43 pistettä.

 

– Tarkkasilmäiset kotikatsomoissa huomasivat varmasti jännityksen yliotteen toisen runin jälkeen, mutta kaksi ensimmäistä meni hyvin tasoni mukaan, kommentoi Mykkänen kisasuoritustaan.

 

Suomalaisista MM-areenoilla jatkaa vielä Tuomas Kaukola, joka kisaa tänään perjantaina miesten puolivälierissä.

 

– Alkuerän melonta oli itselläni parempaa kuin harjoituksissa, joten olen tyytyväinen. Nyt lähdetään parantamaan sijoitusta ottamalla enemmän riskiä periaatteella tulos tai ulos. Vastassa on todella kovia kavereita ja kymppisakkiin pääseminen vaatii täydellisen onnistumisen. Useat kilpakumppanit ovat olleet jo pari kuukautta harjoittelemassa Garburaattorissa, ja se näkyy heidän melonnassaan, sanoo hallitseva Suomen mestari Kaukola.

 

Kaukola meloo ensimmäisessä erässä, joka alkaa paikallista aikaa klo 8 ja suomen aikaa klo 15. Puolivälierien jälkeen melotaan välierät, joihin pääsee kymmenen parasta melojaa. Viisi parasta ratkaisee maailmanmestaruuden huomenna lauantaina.

 

Lisää maajoukkueen kommentteja kisoista ja esimerkiksi suomalaisten kaluston laadusta on luettavissa joukkueen kotisivuilla osoitteessa freestylemelonta.blogspot.fi/.

 

Kisatapahtumat ovat nähtävissä suorina lähetyksinä tapahtuman internetsivuilla osoitteessa www.worldfreestylekayakchampionships.com/event/watch-live/.